Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Kinopremiéry: 29. týden

Kinopremiéry: Ant-Man bez kalhot v domácí péči

Vydáno: 15.07.2015 08:18 v sekci Radar | Kinopremiéry - Vratislav Šálek | foto: facebook tvůrce

Z pětice premiér v tuzemských kinech si největší pozornost "krade" marvelovský Ant-Man, jemuž může konkurovat snad jen pokračování striptérské komedie Bez kalhot. Pokladny kin by ale mohla plnit i česká komedie Domácí péče.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Ant-Man (Ant-Man) (Falcon)

Český plakát filmu Ant-Man / Ant-ManDalší marvelovka míří do našich kin, tentokráte konečně divákům představí nového hrdinu, jímž je bývalý zloděj, který se umí zmenšit a zároveň znásobit svou sílu. Zní to sice zvláštně, na stránkách komiksu to ale (prý) funguje báječně a je vysoce pravděpodobné, že v současném komiksovém boomu půjde o velký komerční hit. Spíše komediální režisér Peyton Reed se s ním nejspíš vyšvihne do první ligy, protože dosavadní ohlasy jsou vesměs nadšené, takže zklamání se zřejmě konat nebude. V hlavních rolích se objeví Paul Rudd a Michael Douglas, které v těch vedlejších doplňují třeba Evangeline LillyMichael Peña nebo Corey Stoll. Jasná premiéra týdne.

Synopse: Podvodník Scott Lang (Paul Rudd) disponuje zvláštní schopností zmenšit své fyzické rozměry a zároveň znásobit svou sílu. Tu teď musí využít a pomoci svému mentorovi doktoru Hanku Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, které se skrývá v jeho obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tak nuceni naplánovat dokonalou loupež, která zachrání celý svět.

Zajímavost: Postava Ant-Mana se v komiksu objevila poprvé v roce 1962.

Český trailer filmu Ant-Man / Ant-Man
Bez kalhot XXL (Magic Mike XXL) (Freeman Ent.)

Plakát filmu Bez kalhot XXL / Magic Mike XXLPokračování poměrně překvapivého komerčního hitu s největší pravděpodobností nebude od svého předchůdce moc odlišné. Synopse vypadá dost podobně a v hlavní roli se vrací čím dál populárnější Channing Tatum, kterému dělají společnost kupříkladu Amber Heard, Jada Pinkett Smith nebo Andie MacDowell. Největší změna nastala na režijním postu, který zaujmul neznámý Gregory Jacobs, od něhož nikdo neví, co má vlastně čekat. První ohlasy ale nejsou úplně špatné a hodnocení se pohybují kolem lepšího průměru, takže se snad jedná o důstojné, i když nijak objevné pokračování.

Synopse: Mike (Channing Tatum) ukončil vrcholnou kariéru striptéra a k podobnému kroku se chystají i jeho kolegové ze skupiny Králové Tampy. Chtějí to ale udělat po svém: společně s Mikem by rádi nacvičili ještě jedno číslo a naposledy vstoupili do září reflektorů a udělali tím tlustou čáru za minulostí. Když se jim podaří hlavní hvězdu přemluvit k návratu, vydávají se na dlouhou cestu, v jejímž průběhu obnoví staré známosti, naučí se nové pohyby a dozví se různá překvapení.

Zajímavost: Režisér původního filmu Steven Soderbergh tentokráte pod pseudonymy obstaral kameru a střih.

Český teaser filmu Bez kalhot XXL / Magic Mike XXL
V hlubinách (Pioneer) (Film Europe)

Český plakát filmu V hlubinách / PioneerMožná příjemnou alternativou hollywoodským bijákům může být dva roky starý evropský koprodukční thriller vycházející ze skutečných událostí, jehož synopse vypadá hodně zajímavě. O režii se postaral ostřílený Nor Erik Skjoldbjærg, jehož filmografie není úplně k zahození a hudbu složilo v určitých kruzích kultovní duo Air. V hlavních rolích se objeví Aksel Hennie a Wes Bentley, v těch dalších pak Stephen Lang nebo Jonathan LaPaglia. Podle dostupných ohlasů by nemělo jít o žádné přelomové a bezchybné dílo, nýbrž o slušnou žánrovku, což mnohdy ke spokojenosti stačí.

Synopse: Na začátku osmdesátých let minulého století se v Norsku rozmohl ropný boom. Nová naleziště ropy skýtala neuvěřitelné možnosti a bohatství, které se snažil získat skoro každý, kdo věděl, kde hledat. Profesionální potapěč Petter (Aksel Hennie) a jeho bratr Knut (André Eriksen) jsou vysláni na dno Severního moře, aby se po nějakých ložiscích podívali. Jenže tragická událost vše změní a Petter pomalu zjišťuje, že ztrácí přehled o tom, kdo řídí jeho osud a v sázce se brzy ocitá i jeho život.

Český trailer filmu V hlubinách / Pioneer
Domácí péče (A-Company CZ)

Plakát filmu  / Domácí péčeUž na nedávno skončeném karlovarském festivalu jste mohli vidět komediální drama, které je autorským debutem režiséra a scenáristy Slávka Horáka. Vzhledem k tomu, že snímek vyvolal poměrně nadšené ohlasy, to vypadá, že tu po delší době opět máme tuzemskou záležitost, za níž se nemusíme stydět a která by mohla uspokojit jak běžné diváky, tak i kritickou obec. Největším lákadlem je rozhodně cenou z festivalu ověnčená představitelka hlavní role Alena Mihulová, kterou ze známých tváří doplňují ještě Boleslav Polívka a Tatiana Vilhelmová. Nezbývá než věřit, že tohle se opravdu v rámci možností vydařilo.

Synopse: Obětavá zdravotní sestra Vlasta (Alena Mihulová) zasvětila celý život péči o pacienty na jihomoravském venkově. Když ale sama onemocní, musí pomoc hledat mimo své prostředí. Díky dceři (Tatiana Vilhelmová) jednoho z pacientů a její esoterické mentorce (Zuzana Kronerová) začíná objevovat svět alternativní medicíny a díky němu snad i sebe samu. Zásadně proti je ale její manžel (Boleslav Polívka), který podobné metody striktně odmítá.

Originální trailer filmu Domácí péče
Nekonečný příběh Posledního z Aporveru (Actor´s Runway Agency)

Plakát filmu  / Nekonečný příběh Posledního z AporveruJak už název napovídá, krátkometrážní dokument se zabývá bizarním příběhem vzniku zatím zdaleka nedokončeného nejdražšího tuzemského koprodukčního počinu, v němž se utopila bezmála miliarda korun! Opravdu jen těžko odhadovat, jakou cestou se režijní dvojice Ana Prodanova a Martin Dostál vydá, každopádně už jen kvůli samotnému tématu a dnes už vysmívanému projektu se vyplatí na dokument zajít a zkusit poodhalit něco ze zákulisí. Ve vybraných kinech by navíc měla být možnost následné diskuze s tvůrci, což by mohlo být ještě zajímavější.

Synopse: Film mapuje desetileté období práce na nejdražším českém koprodukčním filmu a vypráví o nadšení tvůrců a strastech a překážkách, které musejí překonávat, aby svůj vysněný projekt dotáhli do konce.

Originální trailer filmu Nekonečný příběh Posledního z Aporveru

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Kinopremiéry: 13. týden
Kinopremiéry: Godzilla, Kong a Gump obsluhují anglického krále a prožívají dokonalé dny Poslední březnové premiéry jsou především ve znamení návratu dvou monster a jednoho zvířátka. Na plátnech si to znovu rozdají Godzilla a Kong, diváckým hitem ovšem nepochybně bude pokračování dobrodružství psa Gumpa.... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 12. týden
Top 20 ČR: Čechy zajímá jen Duna a Sladký život V českých kinech se stále nejvíce chodí na americký trhák Duna a na českou komedii Sladký život. Zájem je také o animák o Kung Fu Pandě. čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 12. víkend
Box office: Koho zavoláte? V amerických kinech proběhla o víkendu premiéra nového dílů Krotitelů duchů, který ovládl víkendové tržby a posunul celou franšízu do klubu miliardářů. čtěte zde
Vydáno: 25.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
TV tipy: 22. 3. 2024 - 28. 3. 2024
TV tipy: Žena v táboře tygrů sepisuje čtvrtý protokol a hledá zelený led S končícím březnem v televizích nejvíce překvapí zařazení dvou absolutně neznámých britských thrillerů z osmdesátých let. Největším diváckým lákadlem ale nejspíš bude premiérové uvedení dramedie Hodně štěstí, pane... čtěte zde
Vydáno: 22.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 12. týden
Kinopremiéry: Neposkvrněné panenky na útěku z Utopie I v tomto týdnu je v kinech čas na dohánění restů, protože žádná z premiér nemá velký divácky potenciál a je spíše pro hrstku fanoušků. To platí jak pro novinku Ethana Coena, tak pro horor Neposkvrněná se Sydney Sweeney. čtěte zde
Vydáno: 20.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- TV tipy: Rozpolcená Godzilla odhaluje Brumbálova tajemství a zápasí s Kongem (15.03.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Michael Douglas je Franklin (14.03.2024 09:30 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Ve čtyřech pokojích nikdo neuslyší vřískot Papá Hemingwaye (08.03.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Protivná sprostá kung fu panda vyzvala železné bratry (06.03.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Trailer: Gump - jsme dvojka (05.03.2024 14:30 v Novinky | Trailery)
- Recenze: Drama Sucho pojednává o provázanosti přírody s mezilidskými vztahy (19.02.2024 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Good Luck, Have Fun, Don’t Die (17.02.2024 17:00 v Novinky | Zprávy)
- Kinopremiéry: Madam Web se ocitá v zóně zájmu Boba Marleyho (14.02.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Kinopremiéry: Bastard přivádí aristokratku do varu (17.01.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Trailer: Sucho Bohdana Slámy (11.01.2024 17:30 v Novinky | Trailery)
- Trailer: Aristokratka ve varu (03.01.2024 12:30 v Novinky | Trailery)
- Recenze: Fantasy Aquaman a ztracené království je posledním dílkem do DC universa (23.12.2023 10:30 v Recenze | Premiéry)
- TV tipy: Šťastná hvězda Cruella podstupuje poslední souboj (22.12.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Portrét: Jane Fonda - jen hrát nestačí (16.12.2023 14:30 v Články | Publicistika)
- TV tipy: Pes v ofsajdu míří na grand prix (24.11.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Recenze: Film Bratři se v příběhu bratrů Mašínových vyhýbá jeho morálnímu rozměru (27.10.2023 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Bratři bojují se strašidlem cantervillským (25.10.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Muž na laně a skřítek si připíjí na zvrácenost strachu (20.10.2023 07:30 v Radar | TV tipy)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu