Heroes Reborn: Spin-off Hrdinů v prvním traileru

Vydáno: 13.07.2015 14:25 - | foto: facebook tvůrce

Po 5 letech se v novém spin-offu vrací na obrazovky jeden z nejoblíbenějších seriálů - Hrdinové. Jeho pokračování Heroes Reborn, v němž se vrací i původní postavy, se nyní představuje svým prvním trailerem.
Na Comic-Conu byly zveřejněny první záběry ze spin-offu k populárnímu seriálu Hrdinové, který na obrazovkách běžel v letech 2006 až 2010 a jenž byl vysílán i u nás televizí Prima. Seriál se nyní vrací na obrazovky se spin-offem pod názvem Heroes Reborn, což v překladu znamená "Znovuzrození hrdinů." Děj se odehrává rok po teroristickém útoku na město Odessa v Texasu, za nějž jsou viněni právě hrdinové. Kvůli této události se z nich stane skupina pronásledovaných a lovených psanců, která se snaží bránit proti těm, kdo po nich jdou. Ty "zlé" tu ztvární Zachary Levi a Judith Shekoni.

V nových dílech však uvidíme plno dalších herců, jmenovitě například Jacka Colemana, jehož můžete znát již z původních sérií. Dále také Noaha Graye-Cabeye, Francescu Eastwood, Gatlin GreenGrega Grunberga nebo Ryana Guzmana. Pilotní díl spin-offu si odbude svou premiéru na americké stanici NBC 24. září a již podle prvního traileru vypadá velmi slibně.

Oficiální trailer seriálu Heroes Reborn


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY