TOP 20 ČR: Mimoně nesejmul ani sprostý Meďa 2

Vydáno: 08.07.2015 07:00 - | foto: CinemArt

Malá žlutá stvoření a jejich život v době před Gruem si i tento víkend vedla solidně. A ani Mark Wahlberg se svým plyšovým kamarádem Meďou 2 je nedokázali sundat z prvního místa, které si Mimoni získali.
Mark Wahlberg ve filmu Méďa 2 / Ted 2Lidé je milovali už v Já, padouch, kde se jim zase tolik prostoru nedostalo, milovali je i v Já padouch 2, milují je i nyní jako Mimoně a milovat je budou i v roce 2017 v Já, padouch 3. Ano, tihle žlutí tvorečkové si stále drží první místo a za víkend si odnesli pěkných 7 milionů. O pět milionů níže na druhém místě se nově usadilo pokračování Médi se svým přisprostlým humorem a až na trojku byli na začátku července sesunuti draví dinosauři z Jurského světa. Bramborová čtyřka se pak nesla ve znamení Česka s komedií Život je život.

Opravdový horor přes Skype, kterým nebyl jen špatný signál, si diváci vychutnali na pátém místě s Odebrat z přátel a srdečně se pak zasmáli se Sedmerem krkavců o místo níže. Šílený Max: Zběsilá cesta se po dvou dlouhých měsících v síti našich kin musel již spokojit jen se sedmičkou, zato Melissa McCarthy jako Špión si lehce (o jeden stupínek) polepšila. Tuzemští filmaři pak opět zabodovali ještě na devátém místě s komedií o blogerce konfrontované s vesnickým životem - Andílek na nervy. Desítku pak uzavřel resituční boj o obraz Gustava Klimta - Dáma ve zlatém.

Fotografie z filmu Temné kouty / Dark PlacesNedostatek dam se přišel podívat na předpremiéru Bez kalhot XXL a to se zatím nevtěsnalo ani do první desítky, vyšouplo však na dvanáctku nejhůře hodnocený díl hororové série Insidious s podtitulem Počátek. Francouzská adaptace knihy Temné kouty od autorky Zmizelé Gillian Flynn si vynesla třináctku a za sebou zanechala i klesající Avengers: Age of Ultron. Celý zbytek žebříčku pak zní přece jen lehce exoticky, až na pár vyjímek. V polovině druhé desítky se uchytl brazilský Poutník - nejlepší příběh Paula Coelha, výjimku exotičnosti pak splnila disneyovská Země zítřka. Ale vše napravily španělsko-argentiské Divoké historky s oscarovou nominací, Francie nám přinesla Diora a mě. Pryč z exotiky jsme se pak dostali opět v naprostém závěru s britskou Ovečkou Shaun ve filmu a Druhou mízou Al Pacina.

1. Mimoni - 7,6 mil.
2. Méďa 2 - 2,8 mil. (novinka)
3. Jurský svět - 2,1 mil.
4. Život je život - 515 tis.
5. Odebrat z přátel - 211 tis.
6. Sedmero krkavců - 185 tis.
7. Šílený Max: Zběsilá cesta - 184 tis.
8. Špión - 137 tis.
9. Andílek na nervy - 110 tis.
10. Dáma ve zlatém - 107 tis.

11. Bez kalhot XXL - 105 tis. (novinka)
12. Insidious 3: Počátek - 84 tis.
13. Temné kouty - 71 tis.
14. Avengers: Age of Ultron - 63 tis.
15. Poutník - nejlepší příběh Paula Coelha - 34 tis.
16. Země zítřka - 28 tis.
17. Divoké historky - 27 tis.
18. Dior a já - 26 tis.
19. Ovečka Shaun ve filmu - 24 tis.
20. Druhá míza - 24 tis.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY