Hitchcockovi Ptáci si letí pro remake

Vydáno: 04.07.2015 07:00 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Novou verzi hororové klasiky Alfreda Hitchcocka z roku 1963 o záhadných útocích agresivních opeřenců dostal na starost původem nizozemský režisér Diederik Van Rooijen a jedním z producentů se stal Michael Bay.
Plakát filmu Ptáci / The BirdsO vznik remaku se totiž kromě studia Universal postarají i dvě produkční společnosti Mandalay Pictures a Platinum Dunes, přičemž režisér série Transformers Michael Bay je jedním ze zakladatelů a majitelů té druhé z nich. Jak budou vypadat noví Ptáci poté, co si je vezme do parády člověk, jenž produkoval horory typu Ouija, Očista nebo Nenarození, je ve hvězdách, ale pravděpodobně je zbytečné dělat si přehnaná očekávání.

Zrovna dvakrát přesvědčivě totiž nepůsobí ani jméno víceméně neznámého režiséra Diederika van Rooijena, který doposud natáčel filmy a seriály pouze v Nizozemí (nutno dodat, že veskrze rozporuplně přijímané), a Ptáci by měli být jeho prvním počinem pod záštitou americké produkce. K jakým změnám a "vylepšením" v příběhu o děsivé přírodní katastrofě v podobě hejn ptáků útočících na přímořské kalifornské městečko pod jeho dohledem dojde, se můžeme jen domnívat. Snad to ale dopadne lépe než jalové pokračování původních Ptáků s podtitulem Konec země z roku 1994.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Bay producent o jéje (thornhill, 04.07.2015 09:04) Reagovat

    Hitch si taký určite sračkový remake nezaslúži:(

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY