Regression: sexuálně zneužitá Emma Watson v novém traileru

Vydáno: 12.06.2015 10:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V novém hororu režiséra Alejandra Amenábara (Ti druzí) si Emma Watson zahraje ženu, která obviňuje svého otce ze sexuálního zneužití. Pravda se ale nakonec ukáže ještě děsivější, než na první pohled vypadá...
Alejandro Amenábar sice naposledy před šesti lety natočil vcelku zapomenutelné historické drama Agora, diváci si ho nicméně pamatují z oscarového Hlasu moře nebo geniálního hororu Ti druzí. Nyní se vrací k žánru, pomocí kterého zkazil poklidné spaní nejednomu z nás - Regression stojí na pomezí hororu a thrilleru a vypráví příběh detektiva (Ethan Hawke), který vyšetřuje případ mladé ženy (Emma Watson), jež obviní svého otce (David Thewlis) z hrůzostrašného sexuálního zneužití.

Malou nápovědu k tomu, co se stalo, dává také nový zveřejněný trailer, který za pomocí znepokojivých obrazových výjevů i zvukových efektů načrtává bezmála hororovou atmosféru. Nejlepší na tom však je, že celý trailer nepřipomíná žádný bezduchý satanistický horor, nýbrž pomalu budovaný psychologický thriller s důrazem na postavy. Zkrátka to vypadá slibně.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete dva nové plakáty.


Originální trailer filmu Regression


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY