Blade Runner 2: Ryan Gosling v hlavní roli?

Vydáno: 20.04.2015 16:43 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Pokračování sci-fi Ridleyho Scotta jsou v kurzu - kromě pátého Vetřelce se chystá také Blade Runner 2, který natočí kanadský režisér Denis Villeneuve (Zmizení, Nepřítel). A možná už našel představitele hlavní role.
Harrison Ford ve filmu  / Blade RunnerLoni jsme Ryana Goslinga neviděli v žádném filmu, protože natáčel svůj režijní debut Lost River - na plátna kin se však vrátí už letos ve finančním dramatu The Big Short nebo (možná) ve filmu Terrence Malicka Weightless. Je ale dost možné, že později ho uvidíme ve fanouškovsky a komerčně vděčnější roli. Hovoří se o něm totiž v souvislosti s hlavní rolí ve filmu Blade Runner 2, očekávaném pokračování sci-fi klasiky Ridleyho Scotta z roku 1982. Tu začne po své aktuální kriminálce Sicario natáčet kanadský režisér Denis Villeneuve.

Goslingova úloha v příběhu je samozřejmě zatím neznámá, o samotném filmu se zatím ví jen to, že se v něm vrátí Harrison Ford coby replikat Rick Deckard - znovu není jasné, zda bude mít menší, nebo větší roli. Další informace zřejmě budou přibývat v příští měsících, jen co režisér uvede na festivalu v Cannes svůj nejnovější počin.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY