White mix Jane Austen a zombií nenatočí

Vydáno: 26.01.2011 12:58 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Pride And Prejudice And Zombies hledá režiséra
Mike White ve filmu Život je stresMike White, kterého známe coby scénáristu snímku Škola ro(c)ku, režiséra snímku Život je pes nebo postavu ze Zombielandu (ano, v jedné ze scén zemřel v kabince WC), ukončil režírování filmu Pride And Prejudice And Zombies kvůli již započaté spolupráci s HBO. Společnost Lionsgate tedy opět hledá nového tvůrce.
Dříve, než byl vybrán White, byla ve hře jména jako například Neil Marshall a Jeffrey Blitz; uvidíme, jestli se zařadí zpět mezi potenciální spolupracovníky na projektu (mají-li vůbec ještě zájem). Ať už ale adaptaci románu Setha Grahame-Smithe (jedná se o parodii klasického díla Jane Austen Pýcha a předsudek obohacenou o moderní prvky známé ze zombie-filmů) dokončí kdokoliv, čeká ho práce s hledáním ideálního hereckého obsazení do rolí Elizabeth Bennett (kterou mimochodem loni odmítla Natalie Portman) a pana Darcyho.
"Projekt jsem si zamiloval a na spolupráci s Lionsgate jsem se těšil. Bohužel se nepodařilo zapracovat na správném načasováním. Přeji snímku jen to nejlepší," uvedl White ve svém prohlášení pro web Deadline.com.
zdroj: Deadline


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY