Bradley Cooper se postaví za kameru jako režisér

Vydáno: 26.03.2015 07:00 - | foto: The Weinstein Company

Uznávaný americký herec, který už má na svém kontě čtyři neproměněné nominace na Oscara, přijal další výzvu! Pouští se do režijních vod. Více o připravovaném projektu se dozvíte v článku.
Beyoncé ve filmu  / DreamgirlsPo patnácti letech na televizních obrazovkách a plátnech kin zřejmě Bradleyho Coopera (Terapie láskouAmerický sniper) hraní omrzilo, a tak si dává menší pauzu. Zahálet však rozhodně nebude, už v lednu bylo oznámeno, že údajně bude režírovat film, ve kterém si navíc střihne titulní roli. Ten nese název Honeymoon with Harry a vedle Bradleyho se v něm objeví například i Robert De Niro.

Jeho režisérským debutem však podle všeho bude film A Star Is Born. Podle posledních informací si Bradleyho z konkurzu vybrala společnost Warner Bros. - a ten se do hlavní filmové role snaží získat pěveckou hvězdu, která už také koketovala s filmy, Beyoncé. Jedná se o předělávku snímku z roku 1937 o starším herci, jehož kariéra upadá do zapomnění, a který se rozhodne pomoci začínají herečce splnit její sen o slávě.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY