Jennifer Lawrence jako Mystique s X-Meny končí

Vydáno: 23.03.2015 19:31 - | foto: facebook tvůrce

Jennifer Lawrence se v roli mutantky Mystique představila už ve dvou dílech série X-Men. Nyní se chystá produkce dalšího dílu, který však podle nových informací bude poslední, kde tuto oscarovou herečku uvidíme.
Jennifer Lawrence ve filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastOd roku 2011 se role Raven Darkholme/Mystique ujala v tu dobu ještě nepříliš známá Jennifer Lawrence, která se později proslavila hlavně díky roli splátkyně a rebelky Katniss v sérii Hunger Games a psychicky labilní Tiffany v Terapii láskou, jejiž ztvárnění jí vyneslo v roce 2013 Oscara. Po debutu v X-Men: První třída se minulý rok objevila i v X-Men: Budoucí minulost a brzy začne točit X-Men: Apocalypse, který by se do kin měl dostat v roce 2016.

Nedávno v rozhovoru však krátce sdělila, že apokalyptický díl bude její poslední. Také víme, že tento díl bude o něco více zaměřený na vztah Mystique a Beasta a stále není vyloučena možnost, že si to Jennifer jednoduše rozmyslí. Tato postava však zřejmě není jediná, která nás bude opouštět, tvůrci plánují dávat prostor novým postavám a starší odsunout pryč. Po Jennifer se však jako po jedné z nejžádanějších hereček posledních let zem určitě neslehne...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Mystique by měla zústat, je to jedna z nejlepš (Anonym, 16.05.2016 19:52) Reagovat

    Mystique by měla zústat, je to jedna z nejlepších postav.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY