Plnohodnotný trailer na Mission: Impossible - Rogue Nation

Vydáno: 23.03.2015 16:52 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Pátá Mission: Impossible se po včerejším krátkém teaseru představuje v plnohodnotné dvou a půl minutové upoutávce. Ta naznačuje, že se film bude snažit překonat už tak dost vysokou laťku čtvrtého dílu.
To, co včerejší teaser jen naznačil, rozpracovává plnohodnotný trailer do celé své šíře. Mission: Impossible - Rogue Nation (český podtitul bude znít Národ grázlů) se stále jeví jako vítané staromódní osvěžení letní sezóny, která je dosud přesycena nadbytečnými sequely, komiksovými filmy nebo animáky. Pátá mise Ethana Hunta v ní vyznívá jako poctivě natočený a přitom zemitý akční film přesně ve stanoveném stylu Christophera McQuarrieho, zkušeného hollywoodského scenáristy a režiséra drsného Jacka Reachera.

Gradace upoutávky je naprosto bravúrní - začíná pomalým nástinem zápletky ohledně tajemné organizace The Syndicate, která chce zlikvidovat IMF agenty, za doprovodu zvučné písně pokračuje energickou montáží prodloužených záběrů z předešlého teaseru a vše završuje přehlídkou akčních atrakcí, z nichž za pozornost stojí především poslední záběr s letadlem. Překoná tato scéna nervní lezení po Burj Khalifa ze čtvrtého dílu? Dozvíme se na konci července. Do té doby si můžete skvělý trailer pouštět stále dokola jako my.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Mission: Impossible - Rogue Nation


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY