LEGO příběh 2 má nový název a režiséra

Vydáno: 26.02.2015 12:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

LEGO příběh sice nebyl nominován na Oscara, ale ze všech loňských animáků je zřejmě ten nejpopulárnější. Pokračování, které dorazí až v roce 2018, dostalo nový název a změnilo režiséra.
Fotografie z filmu LEGO® příběh / Metarovina LEGO® příběhu kritizující fungování nadnárodních korporací zřejmě Akademii nevoněla natolik, že snímek nakonec vyřadila z nominací na Oscara (dostalo se pouze na návykovou píseň Everything is Awesome). To ale nevadí, protože snímku Phila Lorda a Chrise Millera se dostává více pozornosti než celé kategorii nominovaných animáků dohromady - u překvapivého hitu loňského roku byla vzápětí oznámena hned tři pokračování, z nichž jedno bude sequelem (2018) a dva spin-offy zaměřující se na postavy Batmana (2017) a populární stavebnicovou sérii Ninjago (2016). 

Nyní se kostičková série dočkává drobné aktualizace, která se týká hlavně přímého pokračování prvního filmu. Původně zvažovaný režisér Adam McKay, který byl zároveň spoluautorem jedničky, dal raději přednost režii LEGO Batmana, Lord s Millerem tedy museli urychleně najít náhradu. Tu nakonec našli v Robu Schrabovi, původně televizním režisérovi, jenž má na svém kontě několik epizod seriálu Zpátky ve škole (Community) nebo The Mindy Project. Odhalen byl navíc také oficiální název filmu, který bude znít The LEGO Movie Sequel.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY