Trailer: Carey Mulligan je Daleko od hlučícího davu

Vydáno: 21.02.2015 15:41 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Další snímek dánského režiséra ceněného Honu Thomase Vinterberga je adaptací literární klasiky Toma Hardyho Daleko od hlučícího davu. Kostýmní drama z viktoriánské Anglie se představuje v traileru.
Dánský režisér Thomas Vinterberg (Rodinná oslava) naposledy upoutal sugestivním dramatem Hon, které bylo také nominováno na Oscara za nejlepší zahraniční film. Ve svém dalším počinu by už ale klidně mohl aspirovat na toho "normálního", protože Daleko od hlučícího davu vznikl kompletně v americké produkci s hollywoodským obsazením. V hlavní roli adaptace stejnojmenné knižní předlohy britského spisovatele Toma Hardyho se představí Carey Mulligan jako mladá, nezávislá žena, která zdědí velké bohatství a náhle se o ni začnou ucházet tři různí nápadníci - chovatel ovcí, lehkomyslný seržant a zámožný starý mládenec.

Jak je zvykem, viktoriánská Anglie je opět nasnímána působivě, stejně úchvátí i přesné (a lehce přetažené) herecké výkony, dobové rekvizity a kostýmy. Snímek vstupuje do amerických kin 1. května, čeští diváci si budou muset počkat až do 9. července.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete plakát a dvě fotografie.

Originální trailer filmu Daleko od hlučícího davu


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY