Kdo si zahraje nového Spider-Mana?

Vydáno: 11.02.2015 08:09 - Martin Bubrín | foto: Impawards

Včera bylo oficiálně oznámeno, že se Spider-Man přidá k marvelovskému univerzu, dnes se začínají vyjevovat první adepti na hlavní roli a další detaily ohledně směřování budoucích filmů.
Logan Lerman ve filmu Charlieho malá tajemství / The Perks of Being a WallflowerZ hlediska nové dohody mezi studiem Sony a Marvel se postava Spider-Mana poprvé objeví v jednom z filmů Fáze III a poté roku 2017 dostane vlastní sólový film - ten sice vznikne pod dohledem Sony, ale kreativně ho zaštítí marvelovský tým v čele s Kevinem Feigem. Nový Spider-Man však znamená nového režiséra a nového představitele hlavní role, takže se typově vcelku přesně obsazeného Andrewa Garfielda již nedočkáme. Podle serveru Variety totiž studio shání mnohem mladšího představitele, protože se má příběh nové verze výhradně zaměřovat na časy Petera Parkera na střední škole (což je věc, která byla v prvním Amazing Spider-Manovi jen nakousnuta).

Objevují se také již dva potenciální kandidáti na roli - prvním z nich je Logan Lerman, známý z filmů o Percy Jacksonovi, z biblického opusu Noe nebo válečného snímku Železná srdce, druhým zase Dylan O'Brien, jenž se loni uvedl v hlavní roli YA adaptace Labyrint: Útěk. Ať už se bude jednat o jednoho z nich, nebo ne, představitele Spider-Mana bychom měli znát ještě letos, protože bylo také potvrzeno, že se poprvé skutečně objeví ve filmu Captain America: Civil War, který se začíná natáčet už příští rok na jaře.

Jak to ale vypadá s dalšími spin-offy pavoučího univerza, jakými jsou záporácká týmovka The Sinister Six (režie Drew Goddard, premiéra listopad 2016), Venom (režie Alex Kurtzman) a ženská verze Spider-Mana? Variety informuje o tom, že na uvedení těchto snímků se nic nemění, vzniknou ale čistě pod záštitou Sony bez účásti Feigeho. Nikoho by ale zřejmě nepřekvapilo, kdyby si naopak pro pár scén vypůjčilo postavy z marvelovského univerza.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY