Jurský svět odhaluje podobu nového dinosaura

Vydáno: 30.01.2015 15:24 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V Jurském světě bude návštěvníky dinosauřího zábavního parku ohrožovat nový, geneticky vylepšený druh dinosaura - ten nyní prostřednictvím oficiálních stránek filmu částečně odhaluje svou podobu.
V traileru Jurského světa se objevila nová forma geneticky upraveného dinosaura, který začne sužovat návštěvníky nově otevřeného prehistorického parku. Tvůrci si však jeho hrozivou podobu šetří až na později (možná až do kina), proto jsme v upoutávce mohli vidět jen drobné náznaky - to se nemění ani nyní, když oficiální virální stránky filmu odhalily trojici obrázků nové zábavní atrakce, která měla potěšit návštěvníky...místo toho se ale experiment tradičně vymkl z rukou. Nyní už tedy alespoň rámcově víme, na lov čeho se vydává Chris Pratt se smečkou ochočených velociraptorů.

Režisér Colin Trevorrow si totiž pro nás připravil dinosaura s příznačným názvem Indominus Rex. Ten má být podle oficiálního popisku "nejhrozivějším" ještěrem parku a zároveň tak trochu upgradeovanou verzí klasického Tyrannosaura Rexe. Zároveň má jít o křížence celkem šesti různých dinosaurů, jehož řev může dosáhnout až 160 decibelů a jeho rychlost až 50 km/h. Zbývá otázka - dočkáme se ho v poctivé animatronické podobě, nebo celého v CGI?

Podobu nového dinosaura prozkoumejte výše v galerii. Nový trailer na Jurský svět dorazí během Super Bowlu v noci z neděle na pondělí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY