Emma Watson propůjčí svou tvář Krásce v nové disneyovce

Vydáno: 27.01.2015 11:17 - Pavel Bárta | foto: Summit Entertainment

Hermiona z Harryho Pottera vyspěla v okouzlující mladou dámu, pravidelně se objevuje na obálkách módních magazínů a aby snad nikdo nepochyboval o její kráse, zhostí se role Krásky v hrané verzi disneyovky Kráska a zvíře.
Fotografie z filmu Kráska a zvíře / Beauty and the BeastEmma Watson v poslední době skutečně nezahálí. Naplno se věnuje své kampani He for She v rámci UN Women, která má za úkol propagovat rovnoprávnost žen a mužů, neustále si udržuje status módní ikony a v brzké době se objeví po boku Ethana Hawkeho v psychothrilleru Regression (jehož americká premiéra je stanovena na 28. srpna letošního roku) a v dramatu Colonia (které zatím ještě nemá stanovenou premiéru).

Skrze svůj facebookový účet nyní Emma zveřejnila, že se na ni můžeme těšit i jako na Krásku v připravované hrané předělávce klasické Krásky a zvířete z roku 1991. Právě tento snímek byl jako jeden z mála animovaných filmů nominován na Oscara za nejlepší film a nakonec vyhrál dvě sošky za hudbu a píseň.

Emma se na facebooku netajila svým nadšením: „Konečně vám mohu říct…že budu hrát Krásku v Disneyho nové hrané Krásce a zvířeti. Byla to tak velká část mého dětství, že se zdá až surreálné, že si budu moci zatancovat „Be Our Guest“ a zazpívat „Something There“. Mé šestileté já je na vrcholu blaha – mé srdce divoce bije. Je na čase začít s pěveckými hodinami. Nemůžu se dočkat, až to uvidíte.“

A co vy? Byla Kráska a zvíře i součást vašeho dětství? Těšíte se na Emmu jakožto Krásku?

Upoutávka na film Kráska a zvíře


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY