Wolverine se vrátí v X-Men: Apocalypse...samozřejmě

Vydáno: 16.12.2014 16:51 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Nejznámější mutant x-menovského univerza to měl v následujícím "závěrečném" dílu nové trilogie zabalit, nakonec však Hugha Jackmana a jeho Wolverina uvidíme. Ví se o jeho úloze něco specifického?
Hugh Jackman ve filmu Wolverine / The WolverineWolverine je jediná postava, která se objevila úplně ve všech filmech franšízy X-Men - z toho samozřejmě ve dvou sólovkách a jednom cameu v X-Men: První třída. I když měl v Budoucí minulosti celkem zásadní úlohu, vzhledem k závěru filmu, který tady nevyspoilerujeme, se jeho účast v dalším díle Apocalypse jevila jako téměř nemožná. Cesta se ale přeci jen najde... Představitel Rosomáka Hugh Jackman totiž v rozhovoru pro MTV prozradil, že toho sice moc neví, ale o roli v závěrečném díle trilogie už diskutoval s tvůrci, kteří prý v dalším dílu ještě více propojí x-menovské univerzum.

"Staré" obsazení se sice nevrátí, ale i tak je zatím Jackmanovo zjevení zastřeno záhadou, zda půjde o nějakou výraznější úlohu, nebo jen cameo na bázi toho z První třídy. Čas nejspíše napoví - do té doby se můžete těšit i na třetího Wolverina, v němž známý mutant vystrčí drápy už v roce 2017. Má tahle postava ale ještě co nabídnout?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY