Kdo vytrénuje Doctora Strange?

Vydáno: 14.12.2014 16:53 - Martin Bubrín | foto: Marvel

Doctor Strange je jedním ze stěžejních titulů marvelovské Fáze III, který na scénu přivede nového tahouna s tváří Benedicta Cumberbatche. Kdo by se mohl objevit po jeho boku?
Morgan Freeman ve filmu  / AmistadFanouškovská přání byla vyslyšena a minulý týden bylo oficiálně oznámeno, že se kouzelnickým neurochirurgem Stephenem Strangem stane jedna z nejzbožňovanějších celebrit současnosti, Benedict Cumberbatch. Snímek, který dorazí v listopadu roku 2016, natočí Scott Derrickson, a i když do premiéry zbývá ještě spoustu času, začínají se objevovat první fámy o dalším obsazení. O příběhu sice stále nic nevíme, ale dost možná známe jména herců, kteří by mohli ztvárnit postavu jménem The Ancient One, což je něco jako Strangeův mentor (který zároveň vycvičil jeho úhlavního nepřítele Barona Karla Morda).

Podle nepotvrzených internetových zvěstí Marvel oslovil celkem tři herce: Morgana FreemanaKena WatanabehoBilla Nighyho. Jeden z nich by si mohl zahrát bývalého "čaroděje" (v originále Sorcerer Supreme), který předal svou funkci Doctoru Strangeovi. Zmíněný výběr každopádně není moc překvapující, protože všichni zmínění jsou s podobnými rolemi spojováni více než často (a Freeman dvojnásob).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY