Známe obsazení a oficiální název nové bondovky

Vydáno: 04.12.2014 12:10 - Martin Bubrín | foto: MGM

Na právě proběhlé tiskové konferenci v Londýně byl oznámen oficiální název čtyřiadvacáté bondovky a kompletní obsazení. Jak se film jmenuje, kdo doplní Daniela Craiga a jaké nové auto bude 007 řídit?
Daniel Craig ve filmu Skyfall / SkyfallCasino Royale, Quantum of Solace, Skyfall. K původním třem filmům s šestým představitelem Jamese Bonda se přidává i další. 6. listopadu příštího roku do kin vstoupí snímek s názvem Spectre, který je již čtyřiadvacátým dílem agentské série, jež započala filmem Dr. No v roce 1962. Název samozřejmě odkazuje k známé zločinecké organizaci, kterou vede bondovský zloduch Blofeld. Natáčení začne již toto pondělí 8. prosince a bude probíhat celých sedm měsíců ve Velké Británii (Pinewood Studios), Mexiku, Itálii, Maroku a Rakousku, takže snad můžeme čekat nějakou akční scénu na lyžích.

Vrací se i celý štáb včetně scenáristů, kteří pracovali na Skyfall. Přírůstkem ve štábu bude kameraman Hoyte van Hoytema, který natočil například letošní Interstellar. Nová bondovka také přinese drobnou aktualizaci ohledně auta 007 - Daniel Craig bude řídit zbrusu nový Aston Martin DB10.

Logo filmu  / SpectreCo se týče obsazení, o tom se poslední dobou napsalo hodně, nyní však konečně přicházejí oficiální informace. Režisér Sam Mendes na londýnské tiskové konferenci odhalil, co jsme mohli tušit ze zatím spekulovaných informací - k Danielu CraigoviNaomii Harris (Moneypenny), Ralphu Fiennesovi (M), Benu Whishawovi (Q), Rory Kinnearovi se nově přidává Andrew Scott (agent MI6 Denbeigh), Dave Bautista (Mr. Hinx), Monica Bellucci (Lucia Sciarra), Léa Seydoux (bondgirl Madeleine Swann) a Christoph Waltz (záporák Oberhauser). U něj se předpokládalo, že bude hrát známého padoucha Blofelda, jméno jeho postavy však značí, že půjde o někoho úplně nového.

V galerii nad článkem najdete první plakát a také fotografii Bondova auta.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY