Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Kinopremiéry: 48. týden

Kinopremiéry: Tučňáci a šéfové na zabití hrají vražednou hru

Vydáno: 26.11.2014 07:00 v sekci Radar | Kinopremiéry - Vratislav Šálek | foto: facebook tvůrce

Poslední listopadový čtvrtek přibude do programu kin pět novinek, z nichž nejvíc upoutají asi pokračování úspěšné komedie Šéfové na zabití a samostatné dobrodružství madagaskarských tučňáků. U ostatních pak těžko odhadovat.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Šéfové na zabití 2 (Horrible Bosses 2) (Warner Bros. CZ)

Český plakát filmu Šéfové na zabití 2 / Horrible Bosses 2Od pokračování úspěšné komedie se nedá čekat nic překvapivého ani nového. Vzhledem k tomu, že zvolený koncept minule zafungoval, není důvod ho příliš měnit, o čemž svědčí první zahraniční hodnocení pohybující se na hranici lehkého nadprůměru. Vypadá to tedy, že režírující Sean Anders jel spíše na jistotu a zřejmě nabídne divákům to, co od podobné žánrovky chtějí. Do hlavních rolí se vrátili Jasonové Sudeikis a Bateman a Charlie Day, které znovu doplňují Jennifer Aniston a Kevin Spacey, k nimž se tentokráte mimo jiné přidávají Christoph Waltz a Chris Pine. Více se dočtete v naší recenzi.

Synopse: Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) a Kurt (Jason Sudeikis) mají už po krk toho stále se někomu zodpovídat, proto začnou podnikat a tím pádem jsou šéfy sami sobě. Jenže prohnaný investor (Christoph Waltz) jim záhy podrazí nohy a připraví je tak o vše. Trojice si to ale líbit nenechá a zosnuje plán na únos investorova syna (Chris Pine). Ale nebyli by to oni, kdyby se něco nepokazilo.

Zajímavosti: Film je vůbec prvním sequelem v kariéře Jennifer Aniston.

Český trailer filmu Šéfové na zabití 2 / Horrible Bosses 2

Ouija (Ouija) (CinemArt)

Český plakát filmu Ouija / OuijaDalší ze záplavy levných, ale výdělečných hororů se žene do našich kin a ani v tomto případě asi nemůžeme čekat zázraky. O tom ostatně vypovídá i jméno debutujícího režiséra Stilese Whitea, jehož scenáristická filmografie zahrnuje dost podprůměrných žánrovek a tradičně ani v obsazení neočekávejte žádné známější jméno. S největší pravděpodobností tedy půjde o další variaci na stokrát viděné, která snad nemůže nikoho překvapit, natožpak šokovat. Ale uvidíme.

Synopse: Debbie (Shelley Hennig) udělala tu chybu, že nerespektovala základní pravidla hry Ouija, že by jí člověk neměl hrát sám. Z blonďaté krásky se tak stal oběšenec, jemuž už není pomoci. Truchlící přátelé nemohou její smrt pochopit a při pátrání v pozůstalosti naleznou i onu tajemnou hru. A nenapadne je nic lepšího než si ji zahrát a zeptat se na důvody úmrtí samotné Debbie. To neměli dělat.

Zajímavost: Patent na stejnojmennou hru společnosti Hasbro byl udělen 28. května 1890.

Český trailer filmu Ouija / Ouija

Tučňáci z Madagaskaru (The Penguins of Madagascar) (CinemArt)

Český plakát filmu Tučňáci z Madagaskaru / Penguins of MadagascarBývá zvykem, že zábavné postavičky z oblíbených animáků po čase dostanou vlastní film. Přesně to se přihodilo tučňákům ze série Madagaskar, jejichž dobrodružství ale prý s trilogií nic společného nemají. To asi ale divákům vadit příliš nebude, protože podobné rodinné záležitosti stále táhnou, takže se dá očekávat především velký komerční zisk. Režii obstarala dvojka Eric Darnell (ten stojí i za zmiňovanou trilogií Madagaskar) a Simon J. Smith, která už má dost zkušeností na to, aby věděla, jak dosáhnout úspěchu. Našince tak může mrzet hlavně absence originálního hlasového obsazení, které je hodně zajímavé.

Synopse: Skipper, Kowalski, Rico a Vojín jsou jednak veselí a povedení tučňáci, jednak také nejlepší supertajní agenti na světě. Tentokráte stojí proti Octaviu Brineovi, výstřednímu géniovi a velmi úspěšnému vědci. Za sebou má strašlivou tajemnou minulost a bytostně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je pořádně slizký. Boj této čtyřky proti takovému soupeři bude tedy hodně těžký, zároveň ale dost zábavný.

Zajímavost: S premiérou se počítalo až na březen 2015, nakonec se tvůrcům podařilo dokončit snímek mnohem dřív.

Oficiální český trailer filmu Tučňáci z Madagaskaru / The Penguins of Madagascar

Sex v Paříži (Sous les jupes des filles) (HCE)

Plakát filmu Sex v Paříži / Sous les jupes des fillesJednou velkou neznámou je francouzské komediální drama, které by mělo být o osudech jedenácti žen v současné Paříži. Nejzajímavější je asi fakt, že jde o režijní debut doma poměrně zavedené a známé herečky Audrey Dana, z čehož by se dalo usoudit, že film je určen především divačkám, ale je možné, že se pobaví i muži. V hlavních rolích uvidíte mimo jiné Vanessu Paradis, Laetitii Casta, Isabelle Adjani nebo Sylvii Testud. Ohlasů v tomto případě mnoho není, což se asi ani po premiéře zásadně nezmění.

Synopse: Příběh o jedenácti Pařížankách. Každá z nich má své vlastní starosti - kariéru, milostný život, děti - stejně jako komplexy a ctnosti. Vždycky vypadají dokonale a dokážou skrýt své obavy. Podaří se jim ale dosáhnout všech svých cílů?

Oficiální český trailer filmu Sex v Paříži / Sous les jupes des filles

Je nám spolu dobře (Aerofilms)

Plakát filmu  / Je nám spolu dobřeAni v tomto týdnu nechybí tuzemská premiéra. Tou je tentokráte autorský dokument Saši Dlouhého, který diváka zavede do Číny. To je to jediné, co se o něm dá momentálně napsat, protože ohlasy zatím žádné nejsou a jméno tvůrce je poměrně neznámé. Nezbývá tedy než doufat, že se počin vydařil a česká dokumentární škola opět zaboduje.

Synopse: Dokument je portrétem rodiny sinologa, který se vydává do Číny naplnit své sny a navázat na čínsko-československé vztahy započaté v padesátých letech minulého století. Zachycuje kontrast reálného života v současné Číně s adaptací mladého a silně věřícího páru na nové prostředí. Dokáže se vyrovnat s odlišnými zvyky a kulturou a splnit úkol, s kterým sem přijel?

Zajímavost: Snímek byl natočen v průběhu jedenácti návštěv Číny.

Originální trailer filmu Je nám spolu dobře

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Kinopremiéry: 13. týden
Kinopremiéry: Godzilla, Kong a Gump obsluhují anglického krále a prožívají dokonalé dny Poslední březnové premiéry jsou především ve znamení návratu dvou monster a jednoho zvířátka. Na plátnech si to znovu rozdají Godzilla a Kong, diváckým hitem ovšem nepochybně bude pokračování dobrodružství psa Gumpa.... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 12. týden
Top 20 ČR: Čechy zajímá jen Duna a Sladký život V českých kinech se stále nejvíce chodí na americký trhák Duna a na českou komedii Sladký život. Zájem je také o animák o Kung Fu Pandě. čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 12. víkend
Box office: Koho zavoláte? V amerických kinech proběhla o víkendu premiéra nového dílů Krotitelů duchů, který ovládl víkendové tržby a posunul celou franšízu do klubu miliardářů. čtěte zde
Vydáno: 25.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
TV tipy: 22. 3. 2024 - 28. 3. 2024
TV tipy: Žena v táboře tygrů sepisuje čtvrtý protokol a hledá zelený led S končícím březnem v televizích nejvíce překvapí zařazení dvou absolutně neznámých britských thrillerů z osmdesátých let. Největším diváckým lákadlem ale nejspíš bude premiérové uvedení dramedie Hodně štěstí, pane... čtěte zde
Vydáno: 22.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 12. týden
Kinopremiéry: Neposkvrněné panenky na útěku z Utopie I v tomto týdnu je v kinech čas na dohánění restů, protože žádná z premiér nemá velký divácky potenciál a je spíše pro hrstku fanoušků. To platí jak pro novinku Ethana Coena, tak pro horor Neposkvrněná se Sydney Sweeney. čtěte zde
Vydáno: 20.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Luc Besson natočí Drákulu (18.02.2024 09:30 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Legenda Mulan se ocitla v žoldu smrti (27.10.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Recenze: Jeanne du Barry - Králova milenka (07.10.2023 10:30 v Recenze | Premiéry)
- Top 10: Roman Polanski (19.08.2023 17:30 v Články | Publicistika)
- TV tipy: Baby Driver veze Spider-Mana a Anastázii do paralelních světů (21.07.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Muži, ženy a děti ví, že není čas zemřít (30.06.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Téma: 10+1 nejočekávanějších filmů roku 2023 (20.04.2023 15:00 v Články | Publicistika)
- Kinopremiéry: Papežův vymítač zrodil legendu Super Mario Bros. (05.04.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Recenze: Dungeons & Dragons: Čest zlodějů je pohodovou zábavou pro celou rodinu (30.03.2023 07:30 v Recenze | Premiéry)
- Kinopremiéry: Sestry v sedle hájí čest zlodějů (29.03.2023 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Přenašeč Spider-Man jede daleko od domova poslední závod, v němž chce vždycky zvítězit (24.03.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- Trailer: Vražda v Paříži (30.01.2023 18:58 v Novinky | Trailery)
- Nový trailer: Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (24.01.2023 09:30 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Johnny English a Robin Hood letí balónem a zbožňují prachy (20.01.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Old Shatterhand bojuje s prázdnotou a kreslí portrét dívky v plamenech (06.01.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Rebel v žitě dosáhl na mistrovskou úroveň a píše přání Ježíškovi (02.12.2022 07:30 v Radar | TV tipy)
- Pinocchio Guillerma del Tora má nový trailer (10.11.2022 12:30 v Novinky | Trailery)
- První trailer: Super Mario Bros. ve filmu (07.10.2022 13:30 v Novinky | Trailery)
- Kinopremiéry: To nic, indiáne (21.09.2022 07:30 v Radar | Kinopremiéry)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu