Jessica Jones: Nový marvelovský seriál hledá představitelku

Vydáno: 20.11.2014 11:15 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Druhý televizní seriál spolupráce Marvel/Netflix ponese název Jessica Jones - studio se v současné době sešlo s několika herečkami, které by si tuto superhrdinku mohly zahrát. Které to jsou?
Jessica Jones - obsazeníJelikož je natáčení Daredevila, prvního marvelovského seriálu služby Netflix, v plném proudu, pomalu se začíná rozbíhat předprodukce dalších. Jak již víme, slepý superhrdina se přidá k dalším postavám jako Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist, které se budou potkávat ve vlastním televizním univerzu, jenž vyvrcholí seriálovou týmovkou The Defenders ve stylu Avengers. Z nadpisu článku jste poznali, že druhým seriálem v pořadí bude Jessica Jones.

Třináctidílná série, jíž má na starost Melissa Rosenberg (Stmívání), nyní začala hledat představitelku hlavní role, superhrdinku trpící posttraumatickým stresovým syndromem, která si otevře detektivní kancelář pro pomoc ostatním superhrdinům. Zdroj Deadline uvádí, že se studio již sešlo se čtyřmi herečkami - jsou jimi Krysten Ritter (Perníkový táta, Mrcha od vedle), Alexandra Daddario (Percy Jackson, Temný případ), Teresa Palmer (Mrtví a neklidní) a Jessica De Gouw (Arrow). Rozhodně jde o solidní castingové volby, při výběru jedné z hereček by fanoušci jistě neměli být zklamáni.

Pomalu se začíná vybírat i představitel Lukea Cage, protože ten se objeví v několika dílech Jessicy Jones. Což dává smysl, protože v komiksech mezi nimi probíhá romantický vztah - pro tuto roli je zvažován Lance Gross (Crisis) a Mike Colter (Dobrá manželka). Postava černošského drsňáka se však vlastního seriálu dočká až jako poslední, před ním si svou premiéru střihne ještě mistr bojových umění Iron Fist.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY