X-Men: Apocalypse: Hledá se mladá Jean Grey a Cyclops

Vydáno: 19.11.2014 09:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

X-Men: Apocalypse má být završením nové trilogie s mladými představiteli známých mutantů. Do nejnovějšího pokračování filmaři počítají také s Jean Grey a Cyclopsem - kdo si je zahraje?
Elle Fanning ve filmu Super 8 / Super 8Ohledně X-Men: Apocalypse jsme vás naposledy informovali o tom, že by si ústředního záporáka měl zahrát Tom Hardy. I když to zatím potvrzeno nebylo, nové informace hovoří o tom, že dějová linie filmu odehrávající se v osmdesátých letech bude kromě navrátivších mutantů jako Profesor X (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) nebo Mystique (Jennifer Lawrence) zahrnovat i několik "nováčku" ze starší x-menovské trilogie. Řeč je o známých postavavách Jean Grey a Cyclops.

Server The Wrap uvádí, že pro roli mladšího já Wolverinovy milé jsou zvažovány herečky Chloë Grace MoretzHailee Steinfeld a Elle Fanning, zatímco pro mutanta s laserovým zrakem relativně neznámá trojice Ben Hardy, Charlie Rowe a Timothée Chalamet (syn Coopera z Interstellar). Nejblíže k roli Jean Grey však mají prý první dvě herečky, které se údajně již sešly s režisérem Bryanem Singerem ohledně chystaného pokračování. 

V původní trilogii ztvárnili postavy Famke Janssen a James Marsden - první jmenovaná se v malých cameo rolích objevila i v sólovce Wolverina a X-Men: Budoucí minulost, do dalších dílů se však s nimi (stejně jako například s Patrickem Stewartem a Ianem McKellenem) nepočítá. S jejich postavami však ano. Ani po X-Men: Apocalypse totiž mutantská sága nekončí, tak je možné, že se nově vybraní herci objeví i v dalších filmech univerza.

X-Men: Apocalypse dorazí do kin 19. května 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY