Marco Polo: Velkolepý historický seriál v traileru

Vydáno: 18.11.2014 17:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Streamovací služba Netflix na letošní prosinec plánuje desetidílnou historickou sérii o cestovateli Marcu Polovi - ta se svým epickým měřítkem hravě vyrovnává leckterému filmu. Podívejte se na trailer.
To, že se stírá hranice mezi filmem a televizí, je známá věc, hlavně v poslední době, kdy se to jen hemží quality TV seriály. K nim se aktuálně přidá i Marco Polo, desetidílná série streamovací služby Netflix (House of Cards, Orange is the New Black), která bude vyprávět příběh titulního objevitele z 13. století na Dálném východě. Trailer udivuje svou velkolepou výpravou srovnatelnou s Hrou o trůny a nádhernými exteriéry (natáčelo se v Itálii, Kazachstánu a Malajsii), kostýmy a maskami, mezi nimiž se bude odehrávat to, co režiséři prvních dvou epizod Joachim Roenning a Espen Sandberg (Kon-Tiki, nadcházející Piráti z Karibiku 5) popisují jako desetihodinový film.

Jelikož jde o seriál pro vyhraněné publikum předplatitelů, nemusí se omezovat žádným ratingem, proto v něm bude také mnoho sexu, násilí, bojových scén s pečlivou choreografií a kontroverzních témat. Celá první série bude uvedena na Netflixu od 12. prosince.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete pět fotografií a plakát.

Originální trailer seriálu Marco Polo


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY