Studio Universal plánuje Rychle a zběsile 10

Vydáno: 15.11.2014 15:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Akční série Rychle a zběsile je snad jedinou výdělečnou franšízou mimo žánr fantasy a sci-fi. Studio Universal to ví, proto potvrdilo, že plánuje ještě minimálně tři další pokračování.
Paul Walker, Vin Diesel ve filmu Rychle a zběsile 7 / Furious 7Kdo mohl v roce 2001 tušit, že se z nevinné (a nepřiznané) vykrádačky Bodu zlomu s názvem Rychle a zběsile stane jedna z nejúspěšnějších franšíz současnosti? Tu po nepovedeném třetím díle vzkřísil režisér Justin Lin a dovedl ji až do šestého, zatím nejvýdělečnějšího dílu série, který celosvětově utržil skoro 800 milionů dolarů. Což je samozřejmě dost na to, aby studio Universal začalo uvažovat nad dalším směřováním této značky. Podle šéfky studia Universal Donny Langley máme čekat ještě minimálně tři další pokračování, což potvrdila prostřednictvím rozhovoru s časopisem The Hollywood Reporter.

I když trailer na aktuální Rychle a zběsile 7 hovoří o "one last ride", poslední jízda to pro oblíbené hrdiny rozhodně nebude. "Paul je a vždycky bude nedílnou součástí příběhu. Ale je tady mnoho dalších skvělých postav a příležitostí představit nové postavy. Myslím si, že jde o rostoucí franšízu," dodává Langley. Uvidí se samozřejmě podle tržeb sedmičky, ale tam můžeme očekávat, že jedině porostou, stejně jako se to podařilo dílům od čtvrtého do šestého.

Co říkáte na to, že byste za několik let mohli jít do kina na film s názvem Rychle a zběsile 10?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY