Užijte si víkend s HBO zadarmo. Až po uši.

Vydáno: 30.10.2014 15:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

HBO během tohoto víkendu spouští jedinečnou akci s názvem Open Signal, která nabídne sledování pořadů i nepředplatitelům. V neděli například proběhne úvodní epizoda nového seriálu Jana Hřebejka Až po uši.
Fotografie z filmu  / Až po ušiKabelová televize HBO si na tento víkend nachystala speciální akci. Za příležitosti oslav 20 let působení společnosti HBO Europe v České republice přichystal filmový kanál od pátku (31.10.) do neděle (2.11.) atraktivní program. Veškeré pořady vysílané během víkendu budou přístupny i divákům, jenž nemají HBO předplacené - což znamená hodiny a hodiny filmové zábavy. Během akce s názvem Open Signal se mohou diváci těšit například na český snímek Něžné vlny, thriller Vedlejší účinky, drama Woodyho Allena Jasmíniny slzy, celou první sérii seriálu Temný případ nebo na premiéru dramatu z prostředí Formule 1 Rivalové.

Hlavním tahákem však bezpochyby bude premiéra nového českého seriálu z originální produkce HBO (ta zatím přinesla úspěšnou Terapii a Hořící keř) Až po uši, který celý natočil režisér Jan Hřebejk. První půlhodinová epizoda třináctidílné série bude odvysílána v neděli 2. listopadu od 20 hodin a diváci se v ní mohou těšit na hvězdné obsazení plné českých i slovenských herců. Na Filmserveru vám recenzi celého seriálu přineseme již v pondělí.

Podrobnější informace o víkendovém programu najdete zde. Níže zhlédněte také oficiální spot této akce.

Víkend s HBO


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY