James Wan opět V zajetí démonů?

Vydáno: 22.10.2014 18:00 - Roman Kotvald | foto: facebook tvůrce

Je to skvělá zpráva, protože tenhle režisér se pro točení hororů jako kdyby narodil. Sice si udělal menší odbočku k akčnímu žánru, ale nyní je zpět na svém místě, kde ho chce vidět každý fanoušek.
Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ron Livingston, Lili Taylor ve filmu V zajetí démonů / The ConjuringTvůrce snímků jako Saw: Hra o přežití nebo Insidious si před nedávnem dal od hororů pauzu a rozhodl se zkusit uplatnit svůj talent převzetím série o rychlých autech. Rychle a zběsile 7, jak všichni víme, potkala hrozná tragédie v podobě smrti jedné z hlavních hvězd, Paula Walkera. Natáčení se tedy v půlce produkce muselo zastavit, a jak sám Wan říká, byl to prozatím nejtěžší okamžik v jeho filmové kariéře.

Nyní však práci na tomto filmu v podstatě dokončil, ale prázdniny nemá v úmyslu. Střihne si totiž režii a produkci V zajetí démonů 2. Kvůli jeho osobní účasti na projektu byla dokonce přesunuta premiéra z příštího Halloweenu na rok 2016. Opět zde potkáme duchařské odborníky, manžele Warrenovi (Patrick Wilson a Vera Farmiga), při řešení dalšího případu.

Teď se ovšem začíná hodně spekulovat o tom, co bude jeho příštím filmem po démonech. Drby zatím uvádějí další spolupráci s Dwaynem Johnsonem, a to na komiksu Shazam, který má stanovenou premiéru na rok 2019. Zatím nejde o nic oficiálního, takže na střílení konfet je ještě brzo.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY