V Krotitelích duchů původní sestavu nahradí ženy

Vydáno: 10.10.2014 18:00 - | foto: facebook tvůrce

Bill Murray. Dan Aykroyd. Ermie Hudson. Přeživší představitelé Krotitelů duchů se nevrátí do svých ikonických rolí, protože režisér Paul Feige chce reboot, který bude striktně origin story.
Fotografie z filmu Krotitelé duchů II / Ghostbusters IIZ Ghostbusters III se stanou Female Ghostbusters. Není to nečekaný vývoj, když Ivan Reitman - režisér původních dvou filmů – projekt opustil a Bill Murray – jakožto nejznámější krotitel duchů – snahu o znovu-nastartování franšízy se skoro celou původní sestavou dlouhodobě sabotuje. Někdo u Sony usoudil, že dobrým nápadem je předat značku režisérovi Paulu Feigovi, který je (žel ne trestně) zodpovědný za The Heat a že by mělo jít o chick flick, kde budou nikoliv krotitelé, ale krotitelky.

A aby toho nebylo málo, v rozhovoru pro Entertainment Weekly prohlásil, že chce origin, ve kterém se neobjeví nikdo z původních (žijících) představitelů. Připustil však, že by Bill Murray, Dan Aykroyd či Ernie Hudson mohli mít cameo role, pokud by o ně stáli, ale museli by hrát někoho jiného. Žádné předávání pochodně, jak se prve plánovalo, „jenom“ zužitkování značky (Krotitelé duchů) a premisy (boj s duchy).

Není ale moc pravděpodobné, že by se kdokoliv z původní sestavy chtěl navrátit. Bill Murray svůj názor dal několikrát jasně najevo, když posílal zpátky scénáře, které ani nečetl. Je pochopitelné, že je nakloněn rebootu, ve kterém nebude muset být, protože v hlavních rolích budou ženy. Dan Aykroyd se snažil o regulérní pokračování, a tak nejspíš nebude mít chtít nic společného se současným vývojem série. V úvahu přichází Ernie Hudson, ale jaký smysl by mělo hrát někoho jiného?



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY