Angry Birds už mají své hlasy. Koho v originále uslyšíme?

Vydáno: 02.10.2014 08:00 - Redakce | foto: facebook tvůrce

Adaptace videohry Angry Birds se do kin podívá v roce 2016. V tomto týdnu odhalily společnosti Rovio a Sony Pictures seznam přizvaných herců. Kdo zuřivé ptáky v originálním znění namluví?
Obrázek hry Angry BirdsTakřka nemyslitelné bude skutečně realitou. Velkým příběhem neoplývající videohra Angry Birds, ve které se hráči prostřednictvím rozzlobených ptáků snaží zničit prasata, se opravdu objeví na filmovém plátně. První celovečerák společnosti Rovio, jemuž předcházel animovaný seriál Angry Birds Toons, vznikne ve spolupráci se Sony Pictures a režírovat ho budou debutanti Fergal ReillyClay Kaytis. Vše podle scenáristy Simpsonových Jona Vittiho.
Od tohoto týdne známe také podobu výsledné herecké sestavy. Ústřední postavu, červeného ptáka s přezdívkou Red, namluví zabiják šéfů Jason Sudeikis. Žlutý Chuck se schopností zrychlit svůj let k divákům promluví hlasem Joshe Gada, naposledy slyšeného například v Ledovém království. Hlavní trojku Angry Birds doplňuje vybuchující černý pták a Danny McBride známý z Apokalypsy v Hollywoodu. Proti nim se postaví vepři s hlasy Billa Hadera (Superbad) a Maye Rudolph (Ženy sobě), fanoušci Hry o trůny ocení účast Petera Dinklage coby vše ničícího orla Mighty Eagle.

V českých kinech bude snímek prvně promítán 30. června 2016.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY