Interstellar odkrývá tajemství v dalších televizních spotech

Vydáno: 29.09.2014 11:00 - | foto: facebook tvůrce

Listopadová premiéra sci-fi Christophera Nolana Interstellar se blíží. Po upoutávkách, které příliš neprozrazovaly cokoliv podstatného z příběhu a z fikčního světa, byla část cizích planet ukázána na plakátech.
Matthew McConaughey ve filmu  / InterstellarA ve spotech se dozvídáme o pravidlech spojených s cestováním červí dírou. Především o rozdílném plynutí času na Zemi a na planetě, na kterou se skupina astronautů vydala, aby zachránila lidskou populaci. Po heist filmu s prvky sci-fi Počátek přichází Christopher Nolan s dalším pohráváním si s časem ve sci-fi survivalu Interstellar, které má být dle samotného tvůrce zrcadlovým odrazem již dříve jmenovaného snímku.

V nových spotech se opakují téměř shodné záběry, ale přece jenom jsou v nich ke spatření některé dosud neviděné. Nová série (č. 3 až 6) má společný důraz na postavu ztvárňovanou Matthewem McConaugheym, přestože Anne Hathaway by měla být neméně důležitá. Představitelka Catwoman z Temný rytíř povstal ovšem není tak v kurzu, protože letos nevyhrála Oscara a neobjevila se v kultovním seriálu.

Televizní ukázky nejsou příliš sdílné, o jaký žánr jde. Některé části naznačují, že by mohlo jít o katastrofickou podívanou, která by měla dominovat. Jiné zase, že hlavní bude sci-fi, kde půjde o prozkoumávání nepoznaných světů. A dalši zase dává tušit, že ústřední bude melodramatický/romantický vztah mezi mužskou (McConaughey) a ženskou (Hathaway) postavou. Budeme si muset počkat na kino... a bude to zatraceně dlouhý měsíc a kousek.

TV Spot č. 3 k filmu Interstellar (2014)

TV Spot č. 4 k filmu Interstellar (2014)

TV Spot č. 5 k filmu Interstellar (2014)

TV Spot č. 6 (v prodloužené verzi) k filmu Interstellar (2014)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY