Skull Island: King Kongovi se postaví Tom Hiddleston

Vydáno: 16.09.2014 19:33 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Studio Legendary Pictures plánuje po Godzille další oživení ikonického monstra z minulosti, tentokrát však ryze amerického. Prequel filmu King Kong s názvem Skull Island má nyní režiséra, scenáristu a herce.
Tom Hiddleston ve filmu Thor / ThorJelikož sequel Godzilly nedorazí plánovaně za dva roky (Gareth Edwards místo toho natočí spin-off Star Wars), ale až za čtyři, studio Legendary Pictures tohoto místa využije a zaplní jinou resuscitací slavného monstra z minulosti. Skull Island, který dorazí 4. listopadu 2016, bude totiž prequelem slavného King Konga a zavede nás na známý ostrov ještě předtím, než na něj vstoupili Ann Darrow, Jack Driscoll a další. 

Snímek, který by se měl údajně odehrávat výhradně na ostrově lebek, však bude mít hlavního hereckého tahouna. Toho studio našlo v populárním britovi Tomu Hiddlestonovi, patrně nejznámějším rolí Lokiho v sérii Thor a týmovce Avengers. Je dost možné, že s ním bylo studio spokojené na natáčení gotického hororu Guillerma del Tora Crimson Peak, kde taktéž ztvárňuje hlavní postavu. Režie blockbusteru s obří gorilou, ale také dinosaury se ujme Jordan Vogt-Roberts, který kromě působení v televizi loni oslnil osobitým coming-of-age dramatem Králové léta. Jde tedy vidět, že hollywoodská studia pokračují v tradici oslovování indie režisérů (viz Gareth Edwards nebo Colin Trevorrow) ohledně natáčení vysokorozpočtových produkcí.

Kontinuitu s aktuální Godzillou by měl zajistit scenárista Max Borenstein, což samozřejmě vyvolává dohady o tom, zda se někdy v budoucnu obě slavná monstra sejdou v jednom filmu. Za čtyři roky to ale nejspíš nebude, tam se japonský ještěr postaví někomu jinému.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY