23 Jump Street vznikne

Vydáno: 10.09.2014 11:00 - | foto: facebook tvůrce

Součástí závěrečných titulků 22 Jump Street byly plakáty a scény z nespočtu dalších dílů a marketingových produktů franšízy Jump Street. Film vysmívající se hollywoodské sequelitídě bude mít pokračování. Druhé.
Plakát filmu 22 Jump Street / 22 Jump Street22 Jump Street mělo rozpočet ve výši padesát milionů. Tržby z amerických kin přitom dělaly dobře dvě stě milionů dolarů. S takovým výsledkem není divu, že studio dalo třetímu dílu zelenou. Scenárista Rodney Rotham byl najat, aby trojku napsal. Přece jenom je podepsaný pod scénářem dvojky (a Zpátky do ringu, ale to mu promiňme). Vzhledem k tomu, že Jonah HillChanning Tatum jsou zároveň producenti, je víc než pravděpodobné, že si své role zopakují.

Neznámou je, zda se k režii vrátí Phil Lord a Chris Miller, o jejichž účasti je známo pouze to, že by měli dohlédnout na scénář. Komické duo (řeč je o druhých jmenovaných) má určitě lepší nabídky, když jsou podepsáni nad čím dál tím lepšími a čím dál tím výdělečnějšími filmy. Uvidíme. Do diskuze můžete napsat, jestli byste chtěli, aby se předzvěst z titulků naplnila a dočkali jsme se dvojice nasazené do lékařské školy.

23 Jump Street: Lékařská škola.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Pokračování určitě ano (Miloslava Polívková, 10.11.2016 03:20) Reagovat

    Pokračování určitě ano uz se moc těším vždy mě pobaví tento film zatím oba filmy 100% spokojenost.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY