Seventh Son: Odkládané fantasy s Jeffem Bridgesem v traileru

Vydáno: 29.08.2014 15:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Jeff Bridges, Julianne Moore a představitel prince Kaspiana - ti všichni se sejdou v novém fantasy Seventh Son, které mělo být v kinech už letos, nakonec se ho ale dočkáme až o rok později. Vyplatilo se čekat?
Více než před rokem jsme vás informovali o traileru k nadějně vypadající fantasy novince The Seventh Son, v níž se Jeff Bridges a Ben Barnes postaví pradávným monstrům, čarodějnicím a duchům. Uvedení amerického debutu ruského režiséra Sergeje Bodrova bylo totiž původně naplánováno na 15. února 2013, poté se jeho premiéra třikrát posouvala - nejprve na podzim 2013, pak na začátek roku 2014 a nyní bychom jej snad s oficiální platností měli v českých kinech vidět od 8. ledna příštího roku.

Dá se ale říct, že ani po roce se toho moc nezměnilo. Příběh podle předlohy The Wardstone Chronicles stále vypadá jako mix několika fantasy posledních let (Souboj titánů, Solomon Kane, Sněhurka a lovec, Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic...), který z traileru vypadá jako neurážející zábava, ve výsledku však může dopadnout stejně nevýrazně jako takový Hon na čarodějnice. Nová upoutávka sice kromě špinavého středověkého looku a hvězdného obsazení (kromě Bridgese třeba i Julianne Moore) láká i na atrakce v podobě zástupu monster, ale i tak to po třech letech odsunů vypadá stále zaměnitelně s leckterou jinou žánrovkou.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete devět nových fotografií a plakát.

Originální trailer #2 filmu Seventh Son


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY