Automata: Antonio Banderas vs. roboti v traileru

Vydáno: 21.08.2014 11:13 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Antonio Banderas si v nadcházejícím sci-fi thrilleru Automata zahraje pojišťovacího agenta robotické společnosti, který se pokusí zabránit povstání robotů. Na trailer připomínající Já, robot se podívejte v článku.
Jihoafričan Neill Blomkamp si nízkorozpočtovým sci-fi District 9 otevřel dveře do Hollywoodu. Podaří se podobný kousek i španělskému režisérovi Gabe Ibáñezovi s nadějně vypadajícím snímkem Autómata? Za pár šupů (tzn. pár milionů dolarů) totiž dokázal vytvořil fungující svět budoucnosti roku 2044, kde spolu s lidmi žijí i roboti, kteří se řídí podle dvou základních "asimovských" zákonů. Antonio Banderas ve snímku hraje zaměstance robotické korporace, jenž odhalí, že se v uměle vytvořených strojích možná nachází více lidskosti, než svět předpokládal.

Podobných snímků jsme sice již viděli mnoho (připomeňme hlavně výborný Proyasův snímek Já, robot), Automata však vypadají skvěle. Kromě zajímavě načrtnutého příběhu zaujme jednak "blomkampovskou" estetikou zaprášeného světa budoucnosti, stejně jako trikově velmi dobře zvládnuté roboty a nakonec i příslibem nějaké akce. Film uvidí diváci v amerických kinech a VOD od 10. října letošního roku, domácí premiéra se téměř jistě nechystá.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete trojici plakátů.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Blade runner rules !!! 90%... (Dg, 16.01.2015 11:08) Reagovat

    Blade runner rules !!! 90%

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY