UPDATE: Koho z Justice League si zahraje Dwayne Johnson?

Vydáno: 03.09.2014 18:31 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Dwayne Johnson v poslední době mlžil okolo ztvárnění superhrdiny ve vesmíru DC Comics, který se postaví samotnému Supermanovi. Svou roli nyní oficiálně potvrdil prostřednictvím twitteru.
Dwayne Johnson ve filmu Hercules / Hercules[UPDATE: Dwayne Johnson prostřednictvím Twitteru oficiálně oznámil, že si v připravovaném komiksovém filmu Shazam zahraje roli hlavního záporáka jménem Black Adam.]

Následuje originální zpráva: Ještě před letošním Comic Conem Dwayne Johnson navnazoval, že si v některém ze svých dalších filmů zahraje superhrdinu v jedné z připravovaných adaptací DC Comics studia Warner Bros...a že se jeho síle může rovnat jedině Superman. Pravda nyní vyvstává na povrch prostřednictvím rozhovoru s deníkem USA Today, jemuž se herec svěřil, že opravdu plánuje takovou postavu ztvárnit. Jen ještě neví, kterou z nich.

Aktuálně se totiž rozhoduje mezi kladným superhrdinou jménem Shazam a záporákem Black Adam (na titulce napravo a nalevo). V prvním případě jde o pěstounského teenagera, který sní o tom, že bude dospělý. Jednoho dne ho však navštíví prastarý čaroděj, který ho naučí používat mocné slovo "Shazam", po jehož vyslovení se Billy Batson promění v létajícího superhrdinu s napřirozenou silou řeckých Bohů. A Black Adam je vlastně takovým jeho protipólem a úhlavním nepřítelem.

Warner Bros. nedávno ohlásil devět komiksových filmů do roku 2020 a zatím nepotvrzený snímek se Shazamem na rok 2016. Na oficiální prohlášení zřejmě nebudeme muset dlouho čekat...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY