Veronica Mars rozběhne novou webovou sérii

Vydáno: 17.08.2014 09:00 - | foto: CBS

Marshmallows musí mít radost. (Vysvětlující vsuvka" :marshmallows" je označení pro fanoušky Veronicy Mars.) Po filmu totiž přichází internetová série, která bude... meta.
Fotografie z filmu  / Veronica MarsPro neznalé: Veronica Mars byl neonoirový seriál, který ale kvůli nízké sledovanosti (a produkčním nákladům) byl zrušen po třech sezónách. Letos jsme se dočkali celovečerního filmu Veronica Mars, který vzniknul díky finanční podpoře fanoušků, a tak ani nepřekvapí, že měl podobu fan-service s velkou spoustou cameo rolí a hudebních a dialogových narážek. Filmařský tým doufal v znovuoživení seriálu, ale plán se tak úplně nezdařil.

Nevznikne televizní, nýbrž internetový seriál, a to formou krátkých epizod, jehož ústřední postavou nebude Veronica Mars, nýbrž herec Ryan Hansen, který hrál Dicka Casablancase. Hansen bude hrát sebe sama, toužícího po spin-off sérii postavy Dicka, což znamená, že by se měly objevit další postavy z Neptunu, resp. herci je ztvárňující. Pokud si pod tím nedokážete nic představit, počkejte si na premiéru první webizody, která by měla světlo sítě spatřit 15. září tohoto roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY