Ant-Man a Avengers 2 na prvních plakátech

Vydáno: 24.07.2014 09:54 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Dnes začíná Comic Con, což znamená spoustu nových fotografií, plakátů a informací ohledně chystaných filmových hitů nadcházejících let. Své první concept art plakáty představily také dvě nové marvelovky.
Plakát filmu  / Ant-ManZa týden dorazí do kin Strážci Galaxie, příští rok v květnu Avengers: Age of Ultron a poté v červenci Ant-Man. To jsou zatím tři poslední ohlášené marvelovky, ale jak víme, studio si už dávno zamluvilo dalších sedm premiérových slotů, které hodlá vyplnit dalšími snímky Fáze III a IV. Jejich názvy se možná dozvíme už v sobotu, kdy na Comic Conu v San Diegu proběhne marvelovský panel - a jak víme z předchozích let, vždy byl plný zásadních ohlášení a zbrusu nových promo materiálů.

Tři nové ale už studio odhaluje s předstihem, protože si je vědomo svého zásadního postavení v rámci současného hollywoodského průmyslu a rozšířenosti svého fandomu obecně, tudíž si může dovolit přijít s něčím už o dva dny dříve. Řeč je o concept art plakátech, které byly zveřejněny ke snímkům Avengers: Age of Ultron a Ant-Man. Zatímco na prvních dvou můžeme vidět Iron Mana a Scarlet Witch bojovat s replikami ústředního robotického záporáka Ultrona, druhý nabízí vůbec první oficiální pohled na mravenčího muže.

K vidění je nejen hlavní Ant-Manova přednost, čili schopnost změny velikosti, ale také i představitelé ústředních rolí Paul Rudd a Michael Douglas. Snímek, který režíruje Peyton Reed, v kinech uvidíme 17. července příštího roku.

Plakát Ant-Mana doprovází tento text, dva z Avengers najdete v galerii nad článkem. [Update: doplněn také plakát s Black Widow, Captainem Americou a společný banner.]


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY