Daniel Radcliffe by si chtěl zahrát Robina

Vydáno: 23.06.2014 06:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Justice League se pomalu rozrůstá, ale neobsazených postav z univerza DC Comics je stále dost. Jednou z nich je například Batmanův sidekick Robin, o něhož nedávno projevil zájem představitel Harryho Pottera.
Daniel Radcliffe ve filmu Žena v černém / The Woman in BlackUž několik dní víme, že Batman zřejmě dostane v roce 2019 vlastní film. Temný rytíř v podání Bena Afflecka by si po „společných“ projektech jako Batman v Superman: Dawn of Justice a Justice League měl střihnout také sólovku, která by se klidně s trochou štěstí (a úspěchu předchozích filmů) mohla rozrůst ve vlastní sérii. Co by kromě nových vzezření klasických padouchů mohla ještě nabídnout? Určitě dojde také na nejznámějšího netopýřího sidekicka s černou škraboškou a zelenými elasťáky.
Řeč je samozřejmě o Robinovi, jehož jsme naposledy mohli vidět ve vyhlášeném trashi Batman a Robin v podání Chrise O’Donnella, a také (spoiler) v přestrojení v završení nolanovské trilogie Temný rytíř povstal. Nyní o roli Batmanova poskoka nečekaně projevil zájem Daniel Radcliffe, který v jednom z nedávných interview zmínil, že by se perfektně hodil po bok Bena Afflecka do připravovaném filmu. Britský humor, nebo vážně míněná věc?

Daleká budoucnost zřejmě napoví. Vy byste si dokázali představitele Harryho Pottera v podobné roli představit?


Výňatek z interview zhlédněte níže.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY