Přizdisráči podruhé baví v prvním traileru

Vydáno: 19.06.2014 11:00 - | foto: facebook tvůrce

Mádeži nepřístupných komedií, které paradoxně cílí na mládež, není nikdy dost. Kdo by ale po těch amerických potřeboval změnu, existuje zde alternativa v podobě teenagerovské komedie z Velké Británie: The Inbetweeners.
Fotografie z filmu  / The Inbetweeners 2Sousedi již našimi kiny proběhli, na Sex TapeTammy příznivci obhroublé zábavy stále čekají, stejně jako na 22 Jump Street. Stejně jako poslední zmíněný titul, i The Inbetweeners 2 jsou pokračováním komerčně a i kriticky úspěšné jedničky, jež byla celovečerní verzí populárního televizního seriálu. Filmová adaptace sice pozbývala některé kvality své předlohy, když se soustředila spíše na kontinuální vyprávění než na postavy a jejich příhody a odklonila se od uvěřitelnosti směrem k větší typizovanosti, ale v rámci žánru patřila rozhodně k nadprůměru. 

Druhý díl, na jehož upoutávku se můžete podívat níže, ještě více vsází na osvědčené vzorce, když hrdiny vytrhává z jejich přirozeného prostředí a uvrhává je do "exotické" prázdninové destinace, kde bude část humoru těžit z národních narážek. Naděje ale umírá poslední, zvlášť při vzpomínce na předchozí nápaditý teaser a na obměnu na režijní pozici. 

James Buckley ve filmu Přizdis*áči / The Inbetweeners MovieBena Palmera nahradilo dynamické duo Damon Beesley a Ian Morris, kteří nejenom že napsali seriál a předchozí a tento díl, ale stojí i za úspěšným seriálem Flight of the Conchords. Snad něco z podvratného a sebeuvědomělého seriálu o dvou zpěvácích přenesou i do své celovečerní prvotiny. Na trailer se podívejte níže, ale upozorňujeme, že nemá titulky a zvlášť jedna ze čtveřice hlavních postav se silným akcentem:

Oficiální upoutávka k filmu The Inbetweeners 2 (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY