Sněhurka a lovec 2 vznikne. Kdo je natočí?

Vydáno: 05.06.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: Bontonfilm

Sequely se chystají i u filmů, u nichž byste to nečekali. Přídavku se dostane také předloňskému snímku Sněhurka a lovec, jenž právě zveřejnil trojici režisérů, kteří by ho mohli natočit.
Kristen Stewart, Chris Hemsworth ve filmu Sněhurka a lovec / Snow White and the HuntsmanI středně výdělečné blockbustery dostávají sequely. Proto se nemůžeme divit, že fantasy převyprávění pohádky o Sněhurce s názvem Sněhurka a lovec, které vydělalo skoro 400 milionů dolarů, se dočká dalšího pokračování. To už bylo sice oznámeno ihned po premiéře roku 2012, ale až nyní se začínají vyjevovat konkrétní zprávy ohledně jeho směřování. Studio Universal totiž snímku, o němž se spekuluje, že bude více zaměřen na postavu Lovce, vyhlédlo rovnou tři režiséry, kteří by se mohli výsledného pokračování ujmout.

A nejde rozhodně o neznámá jména. Mezi kandidáty se totiž nachází například Frank Darabont, tvůrce Vykoupení z věznice Shawshank nebo Zelené míle, který se v poslední době přesunul spíše do televize (Živí mrtví, Mob City), Gavin O'Connor, režisér bojovky Warrior nebo chystaného westernu Jane Got a Gun, nebo Andres Muschietti stojící za loňským hororem Mama. Každý z nich má zároveň rozjeté své další projekty, tak bude zajímavé sledovat, kdo z nich se jich rozhodne vzdát v prospěch dalšího nášupu Sněhurky a lovce v podání Kristen Stewart a Chrise Hemswortha

Nejvíce to však vypadá na posledního jmenovaného, jenž nedávno opustil připravovaný remake Mumie, čímž se mu udělalo volno v kalendáři. Koho byste volili vy?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY