Transformers: Zánik nastává v novém traileru

Vydáno: 15.05.2014 10:20 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Další díl série Transformers je vyhlížen spíše se skepsí toho, že Michael Bay točí po čtvrté to stejné - nový trailer s mnoha novými záběry však dává tušit, že by vše mohlo být trochu jinak.
Po podivně nevyváženém traileru, který vypadal jako remake třetího dílu, přináší Michael Bay druhou upoutávku, v níž opět ukazuje, že lepšího režiséra pro efektní blockbusterový výplach byste pohledali jen těžko. Jen co přijde na řadu povinná montáž trikových záběrů, mlátícího se kovošrotu, oku lahodících zpomalovaček, výbuchů a jalových monologů postav, je jasné, že tenhle film nemá vyšší ambice než se stát popcornovou zábavou pro tu nejširší masu lidí.

A stále to vychází - dokonce možná více než u předchozího dílu, protože tvůrci neslibují jen další porci toho stejného, ale drobnou proměnu konceptu. Sam Witwicky a kukuč Shiy LaBeoufa už byl trochu ohraný, proto nastupuje nová generace hrdinů, staronových robotů, kteří střídavě prošli tuningovým upgradem, a moderní potemnělá atmosféra. Na nedostatek akce si zřejmě nikdo stěžovat nebude, protože Bay tradičně nabízí spektakulární vylomeniny, v nichž všechno bouchá s takovou precizností, kterou by mu mohla závidět spousta jiných komerčních režisérů.

Jestli už toho diváci nejsou přejedeni, je dost možné, že se z nových Transformers vyklube mohutný start nové trilogie - s jistým úspěchem se už samozřejmě musí počítat v Asii, protože obdobné "robotí" blockbustery si tam vedou mnohem lépe než doma v USA. Tohle zkrátka Zánik nebude, stačí totiž osedlat Dinobota a zájem o výsledek máte jaksi předem zaručený.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete nové plakáty.

Originální trailer #2 filmu Transformers: Zánik


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY