Divergence nezůstává pozadu a přinese dvojité finále

Vydáno: 12.04.2014 15:30 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Česká premiéra prvního dílu teenage trilogie Divergence je už pomalu na spadnutí. Už nyní ale víme, že do produkce vstoupí také její další dva díly. Nebo jich snad bude ještě víc?
Fotografie z filmu Divergence / DivergentAsi bylo jen otázkou času, než studio Lionsgate podlehne také se sérií Divergence trendu posledních let a závěrečné finále rozdělí do dvou filmů. Po komerčním úspěchu prvního dílu, který si ve Spojených státech a dalších zemích světa už stihl odbýt svou premiéru, je to každopádně i logickým krokem filmařů, jež tak chtějí z úspěšné franšízy vytřískat co nejvíce. Zatímco tedy v knižní podobě Veronicy Roth jsme se dočkali trilogie, filmové zpracování nám díky rozdělení Allegiance přinese celkem díly čtyři.

A už také známe data obou premiér. Část první si světový debut střihne 18. března 2016, část druhá poté o rok později, konkrétně 24. března 2017. Připomeňme, že první sequel s českým podtitulem Rezistence je v programu kin 20. března příštího roku. Zaneprázdněného Neila Burgera v režii tentokrát nahradí původem německý filmař Robert Schwentke (Red). Ten by u série měl zůstat až do konce.
Na pilotní Divergenci se Shailene Woodley a Theo Jamesem v hlavních rolích si poté zajděte 1. května.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY