Trailer: Scarlett Johansson jako supervražedkyně Lucy

Vydáno: 02.04.2014 18:37 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režisér Luc Besson představuje další drsnou akční hrdinkou. Lucy, drogová dealerka, která získá nadpřirozené schopnosti, tak vypadá na atraktivní mix Brutální Nikity a Pátého elementu.
Kdo si myslel, že by Scarlett Johansson měla urychleně dostat vlastní sólovku Black Widow, možná nebude muset čekat do té doby, než se tak stane. Dříve totiž do kin dorazí Lucy, nový thriller francouzského režiséra Luca Bessona, který ukazuje plný akční potenciál této americké hvězdy. Z pohledu na trailer je navíc jasné, že se tvůrce pokusí navázat na své předchozí žánrové snímky se silnými ženskými hrdinkami.

Kvalita Bessonových filmů sice v poslední letech kolísá, Lucy však vypadá jako otevřeně přiznaný návrat do dob Brutální Nikity nebo Pátého elementu, což určitě potěší nejednoho fanouška. Scarlett si tady zahraje drogovou dealerku, která vinou jistého incidentu získá nadpřirozené schopnosti jako supersílu, telekinezi, předpovídání budoucnost nebo stoprocentní využití mozkové kapacity, což jí život na jednu stranu zpříjemní, na druhou stranu se však stane hodnotná pro ty, kteří by chtěli její dovednosti využít. 

Trailer nabízí spoustu špinavé akce, stejně jako poutavého vizuálu, který bude zachycovat komplikované vidění hlavní hrdinky na svět. Snad se tedy Bessonovi podaří lákavou premisu přetavit do ucházejícího akčňáku, protože řemeslně na to totiž pořád má. Snad to nepokazí scénář, který se zdá být na žánrového režiséra podle premisy až příliš komplikovaný. 

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete pětici nových fotografií.

Originální trailer filmu Lucy


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • -- (thornhill, 02.04.2014 19:26) Reagovat

    Pochybujem že sa Besson vráti do doby Leona a spol. Vyzerá to velmi divne

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY