První teaser: Dwayne Johnson jako legendární Hercules

Vydáno: 25.03.2014 17:19 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Řecký polobůh Hercules to zkouší na velkém plátně letos podruhé, tentokrát ve filmu podle drsné komiksové předlohy. O kolik je verze s Dwaynem Johnsonem lepší než ta s Kellanem Lutzem? Napoví teaser.
Dwayne Johnson se v rozhovorech tušoval, že nás čeká opravdu drsná a špinavá verze Herculovy legendy. Podle prvního teaseru to však vypadá pouze na další počin subžánru fantasy žánrovek nerozeznatelný od titulů typu Hněv Titánů nebo Barbar Conan (2011), protože se zas a znovu sází na okoukané boje s přerostlými digitálními příšerami a typickou blockbusterovou nabubřelost.

Upoutávka ale rozhodně není špatným řemeslem - dokáže totiž diváka nalákat i bez přesvědčivějšího materiálu, protože pod váhou té dunící hudby a voiceoveru vypravěče vzniká něco jako atmosféra. Nejzajímavěji z celého filmu nakonec nevyniká fantasy-mytologický potenciál, ale muskulatura Dwaynea Johnsona, která si přímo říká o obsazení do neexistující adaptace videohry God of War. Král Škorpion chce zkrátka svou vysněnou postavu proměnit do ikonické role, na níž se bude dále vzpomínat - bude k tomu ale stačit hlasitý výkřik "I AM HERCULES!"?

To zřejmě napoví až červencová premiéra. Už teď je ale jasné, kdo vzejde jako pomyslný vítěz letošního souboje dvou Herculů, protože pokud bychom měli aktuální teaser srovnat s čímkoliv z televizní báchorky s Kellanem Lutzem, neměli bychom k aktuálnímu zpracování jedinou výhradu.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete oficiální plakát.

Originální teaser filmu Hercules


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY