LEGO příběh 2: Kdo se stane režisérem pokračování?

Vydáno: 13.03.2014 18:00 - Simona Knotková | foto: Warner Bros.

Již nějakou dobu je jisté, že veleúspěšný LEGO příběh, který momentálně obíhá českými i světovými kinosály, se dočká druhého dílu. Kdo se ujme režijního postu tentokrát? Čtěte následující zprávu.
Fotografie z filmu LEGO® příběh / The Lego MovieJeště před českou premiérou LEGO® příběhu byla potvrzena informace, že studio Warner Bros. bude z populární dánské stavebnice těžit i podruhé. Zatím jsme ale nevěděli, v jaké filmařské sestavě se tak uskuteční. Od půle tohoto týdne jsme chytřejší. A příznivci původního filmu, který si do dnešních dnů vydělal po celém světe okolo tři sta šedesáti miliónů dolarů, si můžou oddechnout.
Duo scenáristů / režisérů Phil LordChris Miller se na sequelu bude podílet sice jenom producentsky, ale ani tak se na vůdčí pozici neobjeví žádné nové jméno u projektu. Důležité role se totiž zhostí Chris McKay, tvůrce zapsaný u prvního snímku jako pomocná režisérská ruka hlavní dvojice.

Na napsání nové dějové linky byli poté najati Michelle Morgan (Uprostřed nicoty) a Jared Stern (Raubíř Ralf). Zároveň byly vyvráceny domněnky, že by se v tomto případě mělo jednat o spin-off s figurkami Ninjago. Ani tato možnost není sice do budoucna vyloučena, ale projekt s McKayem v režii má být přímým pokračováním jedničky.

Na LEGO® příběh si aktuálně můžete ještě stále zajít také do tuzemských kin.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY