Seznamte se s novou Fantastickou čtyřkou

Vydáno: 20.02.2014 13:00 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Původní fantastická čtyřka, která se na plátně naposledy objevila v roce 2007, se pravděpodobně jen stěží zařadí k nezapomenutelným superhrdinům. Reputaci Fantastické čtyřky má napravit reboot. Koho uvidíme?
Foto - Fantastic Four (2015)Jessica Alba, Ioan GruffuddChris EvansMichael Chiklis - to je čtyřka hrdinů, kterou si pravděpodobně ještě vybavíte z počinu Tima Storyho, který se po prvních dvou dílech dočkal radikální stopky. Fox kritiky rozcupovanou komiksárnu spustí raději od úplného začátku a snad se vyvaruje všech chyb svého služebně staršího kolegy.
Myšlenka propůjčit čtveřici superhrinů novou tvář je na světě už nějaký ten pátek, nicméně k obsazení se Fox vyjádřil až nyní. S příběhem o čtyřech kosmonautech vystavených podivnému kosmickému záření, které jim propůjčí nadpřirozené schopnosti, byla spojována řada jmen a některá se opravdu probojovala až do finálních jednání.

Řeč je o vycházející hvězdě Michaelu B. Jordanovi, druhým jménem je pak Miles Teller, který byl k vidění třeba v komedii Našrot. Zatímco Michael B. Jordan si vystřihne roli Human Torche, Tellerovi připadne Mr. Fantastic. Invisible Woman, kterou až donedávna ztělesňovala hlavně Jessica Alba, převezme Kate Mara. Tu momentálně najdete třeba na place seriálového House of Cards. Nadpřirozenou čtyřku uzavírá Jamie Bell coby oranžový a supersilný The Thing.

Na první pohled možná nesourodá a mladistvá sestava (Kate Mara je dokonce o rok starší než samotný třicetiletý režisér Josh Trank) možná opravdu může být příslibem zajímavé podívané. Studio ostatně slibuje o něco temnější a realističtější výkon, než jaký předvedl předchůdce nové Fantastické čtyřky. O tom se budeme moci přesvědčit už 19. června 2015, na kdy má slibný reboot naplánovanou premiéru.

Co na novou sestavu říkáte vy?   

Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • nj, NEGER medzi obsadením nesmie chýbať... (Anonym, 21.02.2014 02:30) Reagovat

    nj, NEGER medzi obsadením nesmie chýbať

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY