Video: první záběry ze Strážců Galaxie se stromem a mývalem

Vydáno: 13.02.2014 12:36 - Martin Bubrín | foto: empireonline.com

Marvelovští Strážci Galaxie mají premiéru letos v červenci, z jejich filmu jsme však ještě neviděli jediný záběr. Do té doby, než dorazí trailer, si ale můžete pustit krátkou animaci akční scény s mývalem a obřím stromem.
Strážci galaxie jsou zatím dosud nejvyhlíženějším marvelovským projektem, jelikož se všemi způsoby vymyká běžné produkci komiksového giganta. Studio, které vždy bylo takovou sázkou na jistotu, se pro změnu pustilo do riskantního počinu podle vcelku neznámé předlohy, která sleduje tým vesmírných žoldáků, kteří chrání vesmír před jeho zkázou. Režisér James Gunn slibuje dosud nejepičtější marvelovku a náběh na vlastní Star Wars, jak je s oblibou filmu na internetu přezdíváno.

Kampaň by se ale měla co nevidět rozjet - potvrdil to představitel hlavní role Chris Pratt, který zmínil, že se prvního traileru dočkáme už v úterý 18. února. Než však tato očekávaná upoutávka dorazí, můžeme si zkrátit čekání níže zveřejněnými dvěma "concept art" záběry z akční scény, v níž figuruje mýval Rocket Racoon (Bradley Cooper) a strom Groot (Vin Diesel). Samozřejmě má nedodělané efekty, navíc bez zvuku, ale i tak je potěšující vidět alespoň střípek.

Dvě krátká videa zhlédněte níže. Film dorazí do kin 30. července.



Zdroj: Movieweb, The Skinny Boy


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY