Transcendence po japonsku a Depp na plakátu

Vydáno: 11.02.2014 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Na oficiální upoutávku sci-fi thrilleru Transcendence si musíme ještě chvíli počkat, ale na nový plakat a japonský teaser se můžeme podívat již teď.
Plakát filmu  / TranscendenceTranscendence patří mezi naše nejočekávanější filmy tohoto roku a zvědavost zvyšuje i "nolanovská" reklamní kampaň založená na postupném odkrývání informací, po jejichž vstřebání nemáme pocit, že bychom jako v případě jiných blockbusterů věděli, viděli a slyšeli úplně vše. Po fotografiích byly zveřejněny tzv. ohlašovací teasery, které velmi efektivně pracovaly s motivem člověka složeného z jedniček a nul a které pouze nastínily zápletku. O něco víc prozradila první plnohodnotná upoutávka, která ukázala lidi z masa a kostí a přinesla odpovědi na otázky položené v ohlašovacích teaserech. A dnes byl vypuštěn plakát a záhy na to japonský teaser, jenž je pouhou zkrácenou (ale díky výběru money-shotů působivou) verzí výše linkovaného amerického.

Obojí má ale připomenout, že o půl paté (bohužel ne našeho časového pásma) vyjde nový trailer. Snad odtajní víc než všechen předchozí materiál, protože premiéra je blízko (v angloamerických kinech je film k vidění od 17. dubna) a fanoušci inteligentních sci-fi a zájemci o režijní debut Nolanova kameramana Wallyho Pfistera nejsou dostatečně velkou diváckou základnou pro velkorozpočtový trhák. Nejspíš i z tohoto důvodu plakát snímek propaguje za pomocí jména stále z nějakého důvodu populárního Johnnyho Deppa a hrozbou, že právě on by měl představovat nově zrozený nový typ inteligence.

Pro ty, kdo představují starý typ inteligence (pravděpodobně neumělé, a tudíž nedokonalé), dodáváme, že plakát je k prohlédnutí ve větším rozlišení v galerii nahoře a japonský teaser je dole.

Japonský teaser trailer na film Transcendence.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY