První záběry: bitva proti robodinosaurům v Transformers 4

Vydáno: 03.02.2014 02:04 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Superbowl odhalil první půlminutový spot k nadcházejícímu čtvrtému dílu Transformers režiséra Michaela Baye. Čekejte nové obří roboty, Marka Wahlberga i dinosaury.
Transformers: Age of Extinction byl jedním z posledních blockbusterů letošního roku, z něhož jsme neviděli nic jiného než pár obrázků Marka Wahlberga a aut. Zoufale na nich totiž chyběly samotné atrakce, a to (staro)noví roboti a potažmo Dinoboti, oblíbená "rasa" Autobotů z originálního kresleného seriálu, která se místo do luxusních aut transformuje do dinosaurů.

Ti se konečně ukazují v rámci prvního spotu, jimiž série Michaela Bae vždy zahajuje svou kampaň - sice jde z "transformeřích" Superbowl ukázek o tu jednoznačně nejslabší, které schází jakákoliv soudržnost nebo gradace, na základě ní ale můžeme vydedukovat, že se režisér, jenž loni nemálo lidí překvapil relativně sofistikovanou kriminálkou Pot a krev, navrací do infantilních kolejí nastolených druhým dílem Pomsta poražených. On taky jinak nejde přijímat film, na němž obří robot s mečem jezdí na osedlaném robodinosaurovi.

Zkrátka to vypadá už trochu jako bayovská sebeparodie a sebevykrádání - zvláště když vidíte už čtvrtou bitvu v městě (která vypadá naoko stejně jako v trojce), zpomalovačky na transformující se šrot a rozhekanou mladou dívčinu (zde nová Nicola Peltz). Cílovka si na své však bezpochyby přijde, zbývá tedy otázka: budou ostatní lidi na něco takového připraveni?

Spot zhlédněte níže.

Superbowl spot - Transformers: Age of Extinction


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY