Šťastný Nový rok přeje Filmserver.cz

Vydáno: 01.01.2014 00:01 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

A je tady další rok. Pokud jste právě bouchli šampaňské a vidíte text dvojmo, nadále si užívejte novoročních oslav a přijďte si přečíst naše přání až po vzbuzení.

Fotografie z filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastRok 2014 bude plný nejen (ne)splněných předsevzetí, ale také očekávaných filmových novinek, takže nám nezbývá nic jiného než vám popřát k jeho úspěšnému a co možná nejpříjemnějšímu prožití...nejlépe v kině. Tam ostatně narazíte na spoustu dychtivě vyhlížených titulů, na které se čekalo dlouhé roky - kromě oscarovek, které tak trochu lemují rok předcházející, své novinky uvedou například Christopher Nolan, Bryan Singer, sourozenci Wachowští, Darren Aronofsky, Wes Anderson nebo Spike Jonze, dočkáme se také návratu monumentální Godzilly, nového Sin City, dvojitého nášupu Marvelu v podobě Captaina America a Strážci galaxie, souboje Electra a Spider-Mana, Úsvitu Planety opic nebo nových Transformers, kteří dovedou naši Zemi k vyhynutí.

Zkrátka nás čeká spousta skvělých zážitků, o kterých doufáme, že se budete i nadále rádi dočítat z našich stránek. Tak ať se daří a nashledanou v kině!

Originální trailer filmu X-Men: Budoucí minulost


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY