Hobit: podívejte se na poslední videodeník druhé části

Vydáno: 21.12.2013 08:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Šmakova dračí poušť už nějakou chvíli koluje kiny, ale jeho propagační kampaň ještě nekončí. Peter Jackson totiž slibuje předčasný vánoční dárek a zveřejňuje v pořadí již čtrnáctý videoblog.
Peter Jackson při natáčení filmu Hobit: Šmakova dračí poušť / The Hobbit: The Desolation of SmaugNa druhého Hobita se už nějaký ten pátek (přesněji řečeno druhý) chodí nadšeně do kina, Peter Jackson ale nelení a naděluje fanouškům před koncem roku 2013 ještě jeden videodeník, který je zároveň tím posledním ze Šmakovy dračí pouště. Příští rok totiž bude následovat pouze cestaTam a zase zpátky. Nečekejte však vtipné pohledy za kulisy a rozhovory s obsazením - nejnovější devítiminutovka se na rozdíl od všech předešlých věnuje pouze jedné složce filmu - a to skládání hudby.

Uvidíte v ní nejen režiséra válejícího se na gauči bez ponožek, ale i Howarda Shorea, který nadšeně vyvíjí nové melodie pro druhou trilogii ze Středozemě, včetně zbrusu nových motivů pro postavy (Tauriel, Šmak) i prostředí (Jezerní město). Dojde samozřejmě i na pár vtípků z orchestrální haly, ale tentokrát si spíše přijdou na své soundtrackoví fajnšmekři než ti, kteří se chtějí podívat na zábavný pohled do zákulisí. Ukazuje se však, že Jacksonovi nedělá problém multitasking - v městské hale, kde se nahrává soundtrack k Šmakově dračí poušti, se nezdráhá postavit malé postprodukční studio, v němž stíhá stříhat třetí díl Tam a zase zpátky. Tomu se říká forma!

Videodeník zhlédněte níže.

Videodeník #14 z natáčení filmu Hobit


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY