Mizerové 3 jsou na cestě

Vydáno: 11.12.2013 09:43 - Martin Bubrín | foto: Columbia Pictures

Vypadá to, že Will Smith a Martin Lawrence se vrátí jako drsní policajti z Miami v připravovaném sequelu akčních Mizerů. Potvrdilo to studio Sony, které začalo shánět scenáristu. O koho se jedná.
Martin Lawrence, Will Smith ve filmu Mizerové 2 / Bad Boys IIOd přepálených druhých Mizerů uběhlo dlouhých deset let, a tak je potřeba zvěsti o trojce konečně přetavit do nějakého oficiálního prohlášení. To nyní vydalo studio Sony, které potvrdilo, že chce v nadcházejícím díle akční série opět svést dohromady Willa Smithe a Martina Lawrence jako policejní parťáky Mikea Lowreyho a Marcuse Benetta. Samozřejmě není jisté, jestli se vrátí Michael Bay, který si letos vlastně takové alternativní třetí Mizery aka Pot a krev natočil, ale na producentskou stoličku se stoprocentně vrátí hitmaker Jerry Bruckheimer - ten by zejména po prodělečném Osamělém jezdci potřeboval zase pořádný úspěch.

Sony v současné době ohledně scénáře trojky vyjednává s Davidem Guggenheimem - tento žádaný scenárista převážně akčního žánru se naposledy podílel na thrilleru Nepřítel pod ochranou s Denzelem Washingtonem a do budoucna chystá například Narco Sub Douga Limana, Puzzle Palace režiséra McG nebo adaptaci videoherního Uncharted. Uvidíme, jak se tato spolupráce nadále vyvrbí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY